İşler: CHP'nin başında iftiracı bir başyalan var

İşler: CHP'nin başında  iftiracı bir başyalan var

Politika Haberleri

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Melih Gökçek'le basın toplantısı düzenledi.

CHP Meclis üyesinin evinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i hedef alan haberlerin yer aldığı 110 bin gazete, bulunmuştu. Konuyla ilgili dün Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz ve Melih Gökçek bir basın toplantısı düzenledi. Burada konuşan İşler, "CHP'nin başında bir başyalan var. Kasetle geldi, işi gücü yalan ve iftirada bulunmak. Genel başkan böyle olursa elbette altındaki siyasetçiler de onu örnek alacak. CHP özellikle seçimlere üç kala bu tip yayınlar yaparak acaba Gökçek'i düşürebilir miyizin çabası içerisinde "dedi. Gazetede yer alan haberlerin başlıklarını okuyan Gökçek ise, şunları kaydetti: "Bu siyasete kirli falan demiyorum, resmen iğrenç. Gazetenin basımında kesinlikle ve kesinlikle Mansur Yavaş'ın ve CHP'nin haberi var. Yoksa basılması mümkün değil. Şikâyetçiyiz zaten olay savcılıkta. Bunun hesabını verecekler. Sonuna kadar takip edeceğim." ANKARA İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...