Bahçeli: Mutlaka sandığa gidin

/ Kaynak: İHA
Bahçeli: Mutlaka sandığa gidin

Politika Haberleri  / İHA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Müftülük Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti.

Başbakan Erdoğan'ı "Andımız" üzerinden eleştiren Bahçeli, "Bu yavrularımızın andını niye kaldırıyorsun? 'Türküm, doğruyum, çalışkanım' seni niye rahatsız ediyor" dedi. Türkiye'nin önünde üç önemli seçim bulunduğuna dikkat çeken Bahçeli, vatandaşlardan 11 yıllık süreçten ders çıkarmalarını istedi. Bütün vatandaşları sandığa gitmeye çağıran Bahçeli, şöyle devam etti: "Milli irade olarak tek bir doğru üzerine odaklanırsak inanıyorum ki Türkiye'nin geleceği yeniden belirlenecektir. O sebepten seçimlere hassasiyet gösterilmelidir. Sandığa mutlaka gidilmelidir. İlk defa oy kullanacak evlatlarımızı da yanımıza alarak seçimlerde tercihlerimizi ortaya koymalıyız. Hileyle, yalanla, dolanla oylarımızın çalınmasına da fırsat verdirmemeliyiz." nbsp;

MİLLET nbsp;
SABIRLI
Bahçeli, Erdoğan'a şöyle seslendi: "Bu millet soğukkanlıdır, sabırlıdır. Damarına fazla basma. Ayranı kabarırsa senden eser kalmaz."



Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...