Saffet Bulut: 'Bahçelievler için temel çözüm kentsel dönüşüm'

Saffet Bulut: 'Bahçelievler için temel çözüm kentsel dönüşüm'

GÜNDEM Haberleri

CHP adayı Bulut, daha önce iki dönem başkanlık yaptığını hatırlatarak, hizmetlerinin kendisi için referans olduğunu söyledi

CHP Bahçelievler Belediye Başkan adayı mimar Saffet Bulut, daha önce iki dönem yaptığı göreve yeniden talip olduğunu, bu konuda vatandaştan büyük rağbet gördüğünü söyledi. Genel Yayın Yönetmenimiz İsmail Kapan'ı ziyaret eden Bulut, Bahçelievler için geçmişte önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini, yeni dönemde de bu hizmetlere devam etmek istediklerini ifade etti. Bahçelievler için temel çözümün kentsel dönüşümden geçtiğini dile getiren Bulut, İstanbul'un Gaziosmanpaşa, Esenler ve Kadıköy ilçeleri gibi, Bahçelievler'de de mutlaka kentsel dönüşümün devreye sokulması gerektiğini, hem yeşil alan kazanma hem otopark meselesini çözme, hem de insan odaklı diğer projeleri hayata geçirmek bakımından bunun gerekli olduğunu vurguladı. Geçmişte yaptığı hizmetlerin kendisi için güçlü birer referans olduğunu kaydeden Saffet Bulut, özellikle ada bazında yapacakları kentsel dönüşümün, modern şehircilik açısından önemli olduğunu ve ilçede ikamet eden vatandaşlarımızı her bakımdan rahat ettireceğini sözlerine ekledi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...