Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Reis artık yok!

Reis artık yok!

SPOR Haberleri

Beşiktaş Yönetimi, tedavi bahanesiyle ülkesine giden ancak henüz dönmeyen problemli yıldızla köprüleri attı

Beşiktaş'ta bu sezon oynadığı futboldan çok vukuatlarıyla gündeme gelen Fernandes'e kapılar kapandı. Sahaya giren seyircinin darp ettiği Kasımpaşa maçından sonra Beşiktaş'ta oynamak istemediğini söyleyerek rengini belli eden Portekizli oyuncunun, izin almadan ülkesine gitmesi bardağı taşırdı. Galatasaray maçında dizinden sakatlanan ve 1 aydır sakat olduğu için idmanlara katılmayan Portekizli oyuncu, kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık'ın gerek görmemesine rağmen ülkesine giderek milli takım doktoruna göründü. Teknik heyetten hiç kimseye haber vermeden ülkesine giden Fernandes'in bu disiplinsiz hareketi bardağı taşıran son damla oldu. nbsp;

Beşiktaş forması giyemeyecek

Sezonun ilk yarısındaki bütün eleştirilere rağmen oyuncusuna sahip çıkan ve Fernandes'in her türlü kaprisine göğüs geren Bilic de sezonun ikinci yarısında Portekizli oyuncunun üzerine çizik attı. Sürekli gece hayatı ve disiplinsiz davranışlarıyla adından söz ettiren Fernandes'in bu hareketi üzerine teknik heyetten rapor isteyen Beşiktaş Yönetimi köprüleri attı. Yönetici Erdal Torunoğulları, "Kendisine karşı her türlü yükümlülüğümüzü yerine getirmemize rağmen, Fernandes'in futbol oynadığı mı var? Kadro dışı kalsa ne olacak" ifadelerini kullandı. Fernandes'in idmanlara izinsiz katılmadığı gerekçesiyle noter huzurunda zabıt tutulurken, Portekizli yıldızın süresiz kadro dışı bırakılacağı öğrenildi. Bu durumda Fernandes, kalan haftalarda bir daha Beşiktaş formasını giymeyecek.
Hüseyin EROĞUL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...