İbrahimovic hakkında 16 yıl sonra ortaya çıkan gerçek

İbrahimovic hakkında 16 yıl sonra ortaya çıkan gerçek

SPOR Haberleri

16 yaşında Queens Park Rangers antrenmanına çıkan İsveçli yıldız, hocasına küfür edince takımda kalamamış.

Ibrahimovic'in henüz 16 yaşındayken İngiltere'nin Queens Park Rangers (QPR) kulübüyle bir hafta boyunca idmanlara çıkarak denendiği fakat beğenilmeyerek geri gönderildiği ortaya çıktı.

Zlatan'ın çocukluk arkadaşı Tony Flygere tarafından yazılan "Once, I Was Bigger Than Zlatan" isimli kitapta ortaya atılan iddiada süper yıldızın geçmişindeki bilinmeyenler anlatılıyor. Malmö'nün genç takımında beraber forma giyen Flygere ve Ibrahimovic İngiltere'ye denenmek için gönderildi.

HOCASINA KÜFÜR ETTİ

Flygere QPR'deki antrenmanı ve Ibrahimovic'in gönderilme sebebi şöyle anlatıyor; "Zlatan topu ayağında çok fazla tutuyordu. Bunun üzerine antrenör ona sert girerek topu aldı. Zlatan da karşılık olarak aynı sertlikte bir müdahalede bulunarak ona 's...ir git' diye çıkıştı. Koç adeta çılgına dönmüştü. Ona döndü ve dedi ki "Bu yüzden seni k.çından solutacağım!" Bir daha QOR'den haber almadık..."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...