Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karabük Beşiktaş özeti ve golleri - Karabükspor Beşiktaş özet

Karabük Beşiktaş özeti ve golleri - Karabükspor Beşiktaş özet

SPOR Haberleri

Yine nefes kesen bir maç Krd. Karabükspor Beşiktaş! Karabükspor Beşiktaş maçı özeti, golleri, sonucu ve skoru. İşte Krd. Karabük BJK özeti.

Süper Lig'de 27. hafta Karabük Beşiktaş maçı ile açılacak.Beşiktaş Karabük maçı Lig TV'den şifresiz canlı yayınlanmayacak. BJK Karabük canlı yayını burada. Mavi-Kırmızılılar'la oynayacağı mücadele öncesinde Kara Kartal'da 6 eksik olmasına rağmen takımda 3 puandan başka bir düşünce yok. Son dönemin formda ismi Mustafa Pektemek bugünkü maçta yine Siyah-Beyazlılar'ın gol ümidi olacak. Almeida ise kulübede başlayacak.
MAÇIN GENİŞ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ...
Beşiktaş, koltuğunu koruma yolunda bugün zorlu maçta Karabükspor'a konuk olacak. Ligde son 4 maçta yenilgi yüzü görmeyen Siyah-Beyazlılar, son 3 sezonda oynadığı 7 maçta hiç kaybetmediği rakibini deplasmanda devirip takipçisi Galatasaray'ın ve zirvedeki Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyecek. Zorlu mücadelede öncesinde puan kaybına tahammüllerinin olmadığını kaydeden Bilic, bu mücadelede sakatlığı nedeniyle yer alamayacak olan Tomas Sivok, Ömer Şişmanoğlu, Manuel Fernandes, Julien Escude, Ersan Gülüm ve Gökhan Töre'ye rağmen öğrencilerinden zafer sözü aldı. Geçtiğimiz haftalarda ortaya koyduğu mükemmel performansla çıkışa geçen Mustafa Pektemek'i Karabük'e karşı takımın gol umudu olarak tek forvet olarak sahaya sürecek olan Bilic, Portekizli yıldız Hugo Almeida'yı karşılaşmaya kulübede başlatmanın planlarını yapıyor. Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarından men cezası alması sebebiyle ligde sıralama böyle bitse bile ikinci olduğu için Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidecek takım konumunda olduklarını öğrencilerine maç öncesi tekrar hatırlatan Hırvat hocanın, Karabük'e karşı en ufak bir hatanın yapılmaması için oyuncularını uyardığı bildirildi.

TOLGA İĞNEYLE OYNAYACAK

Beşiktaş'ın bu sezon ligde oynadığı 27 karşılaşmanın 26'sında görev alan kaptan Tolga Zengin, belindeki ve sırtındaki ağrıların sürmesine rağmen iğneyle Karabükspor'a karşı görev alacak. Sezonun büyük bölümünde takımı için önemli fedakarlıklarda bulunan 30 yaşındaki file bekçisi, Siyah-Beyazlılar için kritik önemi olan bu maçta sahada görev yapacak.

HÜCUM SİSTEMİ DEĞİŞEBİLİR

Beşiktaş'ın Karabükspor'la oynayacağı kritik mücadele öncesinde Slaven Bilic'ten sistem değişikliği geldi. Genel olarak takımını tek forvet üzerine oynatan Hırvat teknik adamın, Mavi-Kırmızılılar'a karşı oynanacak maç öncesinde yaptığı takım kampında hücum hattını Hugo Almeida ve Mustafa Pektemek'le denediği bildirildi. Başarılı çalıştırıcının, Karabük'teki
oyunun ilerleyen dakikalarına göre hazırladığı bu B planını devreye sokabileceği ve hücum hattında iki futbolcusunu görevlendirebileceği ifade edildi.

Siyah-Beyazlılar'ın ara transfer döneminde Almanya Bundesliga ekibi Schalke 04'ten kiralık olarak renklerine bağladığı ABD'li futbolcu Jermaine Jones, takımının bugünkü Karabükspor mücadelesine kulübede başlayacak. Beşiktaş'taki ilk döneminde yaşadığı kasık sakatlığı yüzünden tam olarak takıma adapte olamayan 32 yaşındaki oyuncunun, Karabükspor karşılaşmasındaki gidişata göre ikinci yarıda hocası Slaven Bilic tarafından görevlendirilebileceği öğrenildi.
nbsp;
MUHTEMEL 11'LER

KARABÜKSPOR: Waterman, Erdem, Yiğit, Mabiala, İshak, Carioca, Sow, Musa, Furkan, Erkan, Eneramo

BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Franco, Dany, Motta, Necip, Hutchinson, Veli, Oğuzhan, Olcay, Mustafa Pektemek

STAT: Dr.Necmettin Şeyhoğlu
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Tolga Özkalfa

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...