Türkiye'nin beklediği o haberi mitingde açıkladı

Türkiye'nin beklediği o haberi mitingde açıkladı

GÜNDEM Haberleri

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız AK Parti Kayseri mitinginde konuştu.

Türkiye'nin beklediği o haberi açıkladı
Başbakan Erdoğan, ses tellerindeki rahatsızlığından dolayı mitinglere katılamadı. Başbakan'ın yerine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız konuştu ve Türkiye'nin beklediği müjdeyi verdi.


AK Partinin Kayseri mitingi Başbakan olmadığı halde tıklım tıklım doldu. Bakan Taner Yıldız'ın konuşmasından satır başları;
Siz yüreğinizi koydukça bizde yüreğimizi koyuyoruz. Biz başbakana yürekten bağlıyız. Şükürler olsun ki buraya kadar geldiniz. Bütün Milletvekili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Anlımız ak olarak devam ediyoruz.
Sizler bu şehrin bu ülkenin yıldızısınız. Değerli kardeşlerim, bizler 12 yıldan beri iyi bir niyetle çalışıyoruz. Başınıza tuğlamı düştü. Onlara söylüyoru. 16 Aralığa kadar iyi olan başbakanımız nasıl kötü oldu. Hiç bir yapı yalanla dolanla olmaz. Türkiye siyaset tarihinde iktidarlarda çok koalisyonlar yapıldı. İlk defa bu işin tersi oldu. Bu oyuna gelmeyeceğiz.
Bu ülke Recep Tayyip Erdoğanı ve Abdullah Gül'ü buldu. Bu ülke yolsuzlukla bu hale gelmedi.
DOĞALGAZA ZAM YOK
Basın kaç defa zam haberleri yaptı. Ama biz zam yapmadık. En ucuz doğalgazı biz kullandırtıyoruz. Başbakanımla konuştum. Dedim ki bize dediler ki "siz sadece seçim zamanı böyle yapıyorsunuz" aslında böyle birşey yok. Buradan açıklıyorum ki Nisan ayında da doğalgaza ve elektriğe zam yok. Her hangi bir fiyat değişikliğine gitmiyoruz. nbsp;
Değerli kardeşlerim 30 Mart akşamında AK Partiyi ve ülkeyi düzlüğe çıkarmaya hazırmısınız, herkese anlatmaya, eşe dosta anlatmaya hazırmısınız. Biz hazırız, sizde hazır olun.
Emeği gecen Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Sizleri Allaha emanet ediyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...