- Kar kalınlığı 7 metreyi buldu, ekipler seferber durumda
19 dakika önce

Hakkari'de kar kalınlığı 7 metreye ulaştı, ekipler seferber durumda

Hakkari'de vatan savunması yapan kahraman güvenlik güçlerinin ulaşımının sağlandığı yollar yer yer 7 metreyi bulan kardan temizleniyor.
 - Zonguldak'ta kaçak maden ocakları imha edildi
25 dakika önce

Zonguldak'ta kaçak maden ocakları imha edildi

Zonguldak'ta ruhsatsız işletildiği tespit edilen 4 maden ocağı Türkiye Taşkömürü Kurumu ekipleri tarafından imha edildi. 
 - Balkondaki kombi bomba gibi patladı
37 dakika önce

İstanbul'da korku dolu anlar: Balkondaki kombi bomba gibi patladı

İstanbul Güngören'de, 5 katlı binanın birinci katındaki balkonda bulunan kombi bomba gibi patladı. Patlama sonucu yangın çıktı, üst katta mahsur kalan 2 kişi ekipler tarafından kurtarıldı.
 - Denizlerde yasaklar 1 Nisan'da başlıyor
53 dakika önce

Denizlerde yasaklar 1 Nisan'da başlıyor

Tarım ve Orman Müdürlüğü, 1 Nisan'dan itibaren palamut ve torik için av yasağının başlayacağını duyurdu. Yasaklar, 31 Ağustos'a kadar devam edecek. 
 - Yeniden Refah adayı, AK Parti için yarıştan çekildi
1 saat 7 dakika önce

Yeniden Refah Partisi Bergama adayı, AK Parti'ye destek isteyerek yarıştan çekildi

Seçime 2 gün kala önemli bir gelişme yaşandı. Yeniden Refah Partisi Bergama adayı Mutlu Metin, Cumhur İttifakı lehine yerel seçimde adaylıktan çekildiğini duyurdu.
 - Ankara barajları için kritik uyarı
1 saat 24 dakika önce

Ankara barajları için kritik uyarı: Yetkililer nisan ayına dikkat çekti

Ankara'da, barajların toplam doluluk oranı yüzde 47,79, aktif doluluk oranı ise yüzde 40,72 olarak ölçüldü. Kentte şu an için bir su sıkıntısından söz edilemeyeceğini kaydeden ASKİ yetkilileri, "Mart ve nisan ayı yağışlarının beklenen seviyelerden daha düşük olması durumunda, zamanla su baskısının hissedilebileceği düşünülüyor" dedi.
 - Yaşlı kılığına girip 2 saatte topladığı para hayrete düşürdü
1 saat 42 dakika önce

Dilenmeye aracıyla gitmiş! Yaşlı kılığına girip 2 saatte 1.600 TL toplamış

Adana'dan Bolu'ya dilenmek için gelen ve yaşlı gibi görünmek için kıyafetlerini değiştiren 40 yaşındaki dilenci, zabıta ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Otomobilini park edip, anahtarı da lastiğin üzerine koyan dilencinin 2 saat içinde 1.595 TL topladığı ortaya çıktı.
 - Bakan Uraloğlu'ndan emeklileri sevindirecek haber
1 saat 49 dakika önce

Bakan Uraloğlu'ndan emeklileri sevindirecek haber: Yüzde 10 indirim geliyor

Bakan Uraloğlu, emeklilere hızlı, anahat ve bölgesel trenlerde yüzde 10 indirim uygulanacağını duyurdu. Emeklilere güzel haberi veren Uraloğlu, bayram tatili ve ara tatil nedeniyle ek YHT seferleri ve trenlerde kapasite artışına gidildiğini söyledi. 
 - Profesörün Interpol tarafından arandığı ortaya çıktı
2 saat 4 dakika önce

KKTC’de üniversite bölüm başkanı profesörün Interpol tarafından arandığı ortaya çıktı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki (KKTC) bir üniversitede bölüm başkanı olan Prof. Dr. Fadi Al-Turjman’ın Interpol tarafından “cinsel saldırı” ve “öldürmeye teşebbüs” suçlarından arandığı ortaya çıktı.
 - Lüks villada dehşet!
2 saat 44 dakika önce

Lüks villada dehşet! Biri alevlerin içinden çıktı, diğeri cansız bulundu

Bursa'da lüks bir villada çıkan yangından bahçıvan Ali Vurgun, yaralı olarak kurtuldu. Bir saatlik çalışmanın ardından yangını söndüren ekipler bodrum katta bir ceset buldu. Vücudundaki yanıklar nedeniyle kimliği belirlenemeyen cesedin yangından mı yoksa cinayetten mi öldüğü araştırılacak. 
 - Muhtar adayından ilginç vaat, duyan bir kez daha düşündü
2 saat 45 dakika önce

Muhtar adayından görülmemiş vaat: Seçilirsem 5 kişiyi umreye götüreceğim

Sivas Mevlana Mahallesi muhtar adayı Burak Zakir Baş, seçilmesi halinde 5 kişiyi umreye göndereceği vaadinde bulundu.
 - Kedi Eros davasında 2 yıllık cezaya savcılıktan itiraz
3 saat 18 dakika önce

Vahşice katledilen kedi Eros davasında yeni gelişme: Savcılık 'ceza az' diyerek itiraz etti

Savcılık, İstanbul Başakşehir'de bir sitenin asansöründe 'Eros' isimli kediyi işkence ederek katleden sanık İbrahim Keloğlan'a verilen 2 yıl 6 aylık hapis cezasını az bularak karara itiraz etti. İtiraz dilekçesinde, 'canavarca hisle', 'hunharca eziyet çektirerek', 'yoğun kast altında işlenen' eyleme yönelik üst hadden ceza verilmemesi durumunda hangi daha vahim eylem ve hadiseye bu miktar ceza verileceğinin de anlaşılamadığına dikkati çekildi.
 - Ehliyetsiz sürücü, 2 çocuğu ezdi
3 saat 26 dakika önce

Ehliyetsiz sürücü, 2 çocuğu ezdi

Küçükçekmece’de, ehliyetsiz sürücünün kullandığı hafif ticari araç kontrolden çıkınca önce park halindeki araca ardından iki çocuğa çarptı. Yaralanan iki çocuk hastaneye kaldırılırken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
 - İsrail ordusu Suriye'yi vurdu!
3 saat 52 dakika önce

İsrail ordusu Halep'i vurdu: 38 ölü

İsrail gece saatlerinde Suriye’nin Halep kentinin kırsalını vurdu. Saldırıda aralarında sivillerin de bulunduğu 38 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. 
 - MİT Başkanı, ABD Temsilciler Meclisi üyeleriyle görüşecek
4 saat 5 dakika önce

MİT Başkanı İbrahim Kalın, ABD Temsilciler Meclisi üyeleriyle görüşecek

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, bugün ABD Temsilciler Meclisi üyeleri ile bir ara gelecek. Görüşmede; ikili ilişkiler, Ukrayna ve Gazze savaşları, DEAŞ ve PKK ile mücadele ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta gerçekleştireceği ABD ziyaretine ilişkin konular ele alınacak.
 - Bağımsız adayın vaatlerini duyan önce şaşırıyor sonra...
4 saat 25 dakika önce

Makam aracı bisikleti: Bağımsız adayın vaatlerini duyan önce şaşırıyor sonra alkışlıyor

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere son 2 kala Bursa'nın İznik ilçesindeki bağımsız aday Harun Doğru'nun ilginç vaatleri dikkat çekiyor. 'Makam aracım' dediği bisikletiyle kahve kahve dolaşarak oy isteyen Harun Doğru'nun en büyük hedefi ise 'insanların gönül bahçesine girip çiçek açtırmak.'
 - Kin cinayetinin sebebi, "Küçük Emrah ve Sefil Bilo" çıktı
4 saat 43 dakika önce

Oğlunu bulamadığı için babasını vurmuştu: Kin cinayetinin sebebi, "Küçük Emrah ve Sefil Bilo" çıktı

Beyoğlu'nda pazar yerinde Salih Aka'yı öldüren katil zanlısı, Aka'nın ve oğlunun kendisini "Sefil Bilo, Küçük Emrah" diyerek aşağıladıkları için vurduğunu söyledi. Amacının oğul Fırat'ı vurmak olduğunu söyleyen zanlı onu bulamadığı için yaşlı adamı vurduğunu itiraf etti. 
 - 19 yaşındaki İsmail Tamer'den 3 gündür haber yok
4 saat 47 dakika önce

19 yaşındaki İsmail Tamer'den 3 gündür haber yok

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki İsmail Tamer sırra kadem bastı. İsmail Tamer'in son olarak Suriye uyruklu bir başka gençle gezerken görüldüğü o günden sonra Suriyeli gence de ulaşılamadığı öğrenildi. 
 - 6 katlı bina, iş makinesinin darbesiyle böyle yerle bir oldu
4 saat 48 dakika önce

6 katlı bina, iş makinesinin darbesiyle böyle yerle bir oldu

 Hatay’ın Antakya ilçesinde 6 katlı bir bina, iş makinesinin darbesiyle yerle bir oldu, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
 - Kurum, DEM Parti seçmenine seslendi
4 saat 59 dakika önce

Murat Kurum, DEM Parti seçmenine seslendi: 16 milyona eşit hizmet götüreceğiz

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, dün akşam katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. DEM Parti seçmenine mesajı sorulan Kurum, "Biz 16 milyon İstanbul'un oyuna talibiz ve 16 milyona eşit hizmet götüreceğiz, bu anlayışla çalışacağız. Onlar orada hangi uzlaşı adı altında iş yürütürse yürütsün seçmenin de bir feraseti, bir kararı var." dedi.
 - Selçuk Bayraktar, Murat Kurum'u ağırladı
5 saat 9 dakika önce

Selçuk Bayraktar, Baykar'da İBB Başkan adayı Murat Kurum’u ağırladı

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Baykar'da Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'u ağırladı.
Sona Git