İşte Mancini'nin yeni adresi

İşte Mancini'nin yeni adresi

SPOR Haberleri

Ard arda alınan kötü sonuçların ardından eleştiri oklarının hedefinde bulunan Mancini, İngiltere'ye geri dönüş yapmak istiyor.

Chelsea'ya elenerek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden ligde lider Fenerbahçe'nin gerisinde kalan ve son olarak Türkiye Kupası yarı final müsabakasında Bursaspor ile 2-2 berabere kalarak taraftarını hüsrana uğratan Galatasaray'da Mancini'nin koltuğu sallanıyor.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Bursaspor maçının ardından istifa sinyalleri veren İtalyan teknik adam Premier Lig'e dönüş yapmak istiyor.

Galatasaray taraftarının yoğun eleştiri baskısı altında koltuğunu korumaya çalıştığı ifade edilen Mancini'ye yakın çevresinin Türkiye'den ayrılması yönünde tavsiyelerde bulunduğu iddia edilirken, tecrübeli çalıştırıcının da İstanbul'dan ayrılmayı çoktan kafasına koyduğunun altı çizildi.

Sezon ortasında Portekizli Teknik Direktörü Villas Boas'ın görevine son verip Tim Sherwood ile sezon sonuna kadar devam eden Tottenham ve David Moyes yönetiminde kötü günler geçiren Manchester United'ın Mancini ile dirsek temasında bulunduğu İngiliz basınında önce çıkan haberler arasında.

Şampiyonluk yaşadığı Manchester City'nin ezeli rakibi M.United'ı çalıştırma konusunda kararsız olduğu ifade edilen Mancini'nin, sezon sonunda Galatasaray yönetimi ile görüşerek kesin kararını vereceği belirtiliyor.

SKORER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...