Meireles'e West Ham kancası!

Meireles'e West Ham kancası!

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Meireles'i kadrosuna katmak istiyor.

Fenerbahçe'!nin tecrübeli yıldızı Meireles'e İngiltere'den talip var.Premier Lig ekiplerinden West Ham United, daha önce Liverpool ve Chelsea formaları giyen Fenerbahçe'nin Portekizli orta sahası Raul Meireles'i kadrosuna katmak istiyor.

Sports Direct News adlı sitede yer alan habere göre; West Ham United Teknik Direktörü Sam Allardyce, gelecek sezonun kadrosunu kurma adına çalışmalara başladı. Bu doğrultuda transferde öncelikli hedef olarak Meireles'i belirleyen İngiliz teknik adam, Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Haberde ayrıca, Meiereles'in Galatasaray derbisindeki tükürme olaylarında 11 maç ceza aldığı, bu kararın 4 maça düştüğü de anımsatıldı.

SKORER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...