'CHP'nin reklamı gerçek dışı'

'CHP'nin reklamı gerçek dışı'

GÜNDEM Haberleri

Kadir Topbaş, TGRT HABER TV'de soruları cevaplandırdı.

CHP'nin "öğrenciye ücretsiz ulaşım" reklamının gerçek dışı olduğunu belirten Topbaş, "Biz 50 bin öğrenciye ücretsiz burs verirken bunlar mahkemeye giderek buna engel oldu. Bunların öğrenciyi falan düşündüğü yok. Kaldı ki bu tür konular kanunla belirlenir. Başbakanımız 65 yaş üstü vatandaşlara ulaşım ücretsiz olsun dedi, bunun için kanun çıkarıldı. Ayrıca şu an engelliye ve refakatçisine ulaşım ücretsiz" diye konuştu.

Toplu ulaşım daha nbsp;cazip hale gelecek
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, TGRT HABER TV'de yayınlanan Gündem Özel programında Genel Yayın Yönetmenimiz İsmail Kapan ile Gülden Kalecik'in sorularını cevaplandırdı. Haliç'e tünel projesinin kabul gördüğünü ve çok takdir topladığını anlatan Topbaş, Boğaz'a yapacakları teleferik hattının da turizm amaçlı kullanılacağını belirterek, "Gerekirse kapasitesini artırıp taşıma amaçlı olarak da kullanabiliriz. Hatta boğazın tam ortasında durup orada nikah kıyabiliriz" dedi. Metrobüs hattının metroya dönüştürüleceğini belirten Topbaş, metro hattının Büyükçekmece'ye kadar uzatılacağı ve buraya büyük bir metro gar binası yapılacağı müjdesini verdi. Topbaş, minibüslerin metro istasyonlarına VIP taşımacılık yapacağını ifade ederek, "Vatandaşlarımız bireysel taşımacılık yerine, konforlu, kaliteli yolculuğu tercih edecek" şeklinde konuştu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...