Liderlerin karnesi çıkarıldı: Bir ayda dünyanın yolunu gittiler

Liderlerin karnesi çıkarıldı: Bir ayda dünyanın yolunu gittiler

GÜNDEM Haberleri

Ankara Haber Merkezimiz liderlerin karnesini çıkardı: Bir ayda dünyanın yolunu gittiler...

RECEP TAYYİP ERDOĞAN: 100 SAAT KONUŞMA 100 BİN KM YOL - 22 Şubat'ta Sivas'tan yola çıktı. 34 günde 56 il ve 6 ilçede toplam 67 miting yaptı. Yaklaşık 100 saat konuşma yaptı. Toplamda karada ve havada 100 bin kilometreden fazla yol kat etti. nbsp;
KEMAL KILIÇDAROĞLU: 78 MİTİNG YAPTI 50 SAAT KONUŞTU - 28 Şubat'ta Çanakkale'den yola çıktı. 56 il ve 22 ilçede toplam 78 miting yaptı. Kürsüde ortalama 30-40 dakika kaldı. Yaklaşık 50 saat konuştu. Erdoğan gibi yaklaşık 100 bin kilometre yol gitti. nbsp;
DEVLET BAHÇELİ: KARAYOLUYLA GİTTİ EN ÇOK O YORULDU - Seçim için yollara düşen ilk lider oldu. 24 Ocak'ta Söğüt'te startı verdi. Uçak fobisi sebebiyle karayolunu tercih etti. 50'den fazla ile gitti. 40 saate yakın konuştu. 50 bin km yol gitti.
SELAHATTİN DEMİRTAŞ: MİTİNGİNİN ÇOĞU BATI DEĞİL DOĞU - nbsp;4 Mart'ta meydanlara indi. Çalışmalarında ağırlığı Doğu ve Güneydoğu bölgelerine verdi. 21 il, 59 ilçede halkın karşısına çıktı. Konuşma süresi 50 saati geçti. Kat ettiği mesafe ise 20 bin km'yi geçti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...