Konya Galatasaray maçı tüm ayrıntıları - Özet, Goller ve sonucu

Konya Galatasaray maçı tüm ayrıntıları - Özet, Goller ve sonucu

SPOR Haberleri

Galatasaray Konya özet ve golleri burada. Konya GS maçı geniş özeti golleri için tıklayın. Konyaspor Galatasaray özeti skoru ve sonucu...

Konyaspor-Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, son maçında Bursaspor'u deviren Torku Konyaspor'a konuk oluyor. İşte Cumartesi günü 19:00'da başlayacak maçın yayın programı. Torku Konyaspor- Galatasaray maçı ne zaman , hangi kanalda, saat kaçta? Son dönemde üst üste aldığı başarısız sonuçlarla dikkati çeken Galatasaray, kötü gidişe Konya deplasmanında 'dur' demek istiyor.
MAÇIN GENİŞ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ...
Roberto Mancini liderliğindeki Galatasaray ile Mesut Bakkal yönetimindeki Konyaspor, 29 Mart Cumartesi günü kozlarını paylaşacak. Saat 19:00'da başlayacak dev karşılaşma, naklen ve HD kalitesiyle Lig TV'den futbolseverlerle buluşacak. nbsp;Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanacak maçı hakem Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Ekrem Kan yapacak. nbsp;Sarı-kırmızılı takım, ligin ilk yarısında Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmayı 2-1 kazanmıştı. nbsp;Galatasaray'da sarı kart cezalısı Felipe Melo'nun yanı sıra sakatlıkları devam eden Didier Drogba, Aurelien Chedjou ve Emre Çolak'ın bu maçta oynamaları beklenmiyor. Ceza sınırında bulunan Hakan Balta ve Wesley Sneijder ise Konya'da sarı kart görmeleri durumunda, gelecek haftaki Fenerbahçe derbisinde takımdaki yerlerini alamayacak.

EKSİKLER SIKINTI OLUŞTURUYOR
Torku Konyaspor maçı öncesi Galatasaray'da eksik oyuncuların çokluğu teknik heyeti korkutuyor. Sarı kart cezalısı Felipe Melo'nun yanı sıra, sakatlıkları devam eden Didier Drogba, Aurelien Chedjou ve Emre Çolak bu maçta oynayamayacaklar. Selçuk İnan ve Yekta Kurtuluş'un ise tedavilerinde sona gelindiği ve oynama ihtimalleri bulunduğu öğrenildi.

SNEIJDER VE BALTA İP ÜSTÜNDE

Sarı-kırızılı ekipte Torku Konyaspor müsabakası öncesi Hakan Balta ile Wesley Sneijder ise sarı kart ceza sınırında bulunan isimler. Bu iki oyuncu, yarın sarı kart görmeleri durumunda, gelecek haftaki Fenerbahçe derbisinde takımdaki yerlerini alamayacak.

GALATASARAY'IN KONYA SERİSİ

Galatasaray ile Konyaspor arasında ligde yapılan son 7 maçı da sarı-kırmızılı ekip kazandı. Rakibi karşısında son puanını 2006-07 sezonunda evindeki maçta 2-2'lik skorla alan Konyaspor, daha sonraki 7 randevudan da mağlup ayrıldı.

MUHTEMEL 11'LER

TORKU KONYASPOR

Itandje

Ali Turan

Selim

Kokalovic

M.Uslu

Djalma

Helb

Ali Çamdalı

Borek

Hasan Kabze

Gekas

GALATASARAY

Muslera

Eboue

Semih

Hakan

Telles

Veysel

Ceyhun

Selçuk

Sneijder

Umut

Burak


STAT: Konya Atatürk

HAKEM: Halis Özkahya

YAYIN: Lig TV amp; tg.com.tr Canlı Anlatım

SAAT: 19:00

KONYA GALİBİYETE HASRET

Konyaspor, Galatasaray'ı ligde 14 maçtır yenemiyor. Sarı-kırmızılı ekip karşısında ligdeki son galibiyetini 2003-2004 sezonunun ilk yarısında kendi evindeki maçta 1-0'lık sonuçla alan Konyaspor, rakibiyle daha sonra yaptığı 14 maçtan 12'sini yitirdi, 2'sinde barebere kaldı, hiç galip gelemedi.

ASLAN 4 MAÇTIR KAYIP

Galatasaray son 4 resmi maçında 2 beraberlik 2 yenilgi aldı ve galip gelemedi. Süper Lig'in 25.haftasında Karabükspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2.tur rövanş maçında Chelsea karşısında deplasmanda 2-0 kaybetti. Galatasaray 26.haftada sahasında Kayserispor'a 1-0 kaybederken Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında da sahasında Bursaspor ile 2-2 berabere kaldı.

UMUT'UN 300. MAÇI

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Umut Bulut, Torku Konyaspor maçında forma giyerse Süper Lig'de 300.maçına çıkmış olacak. Geride kalan dönemde 299 lig maçında oynayan Umut Bulut 117 gol kaydetti. Umut Bulut, Süper Lig'de faal futbolcular için Necati Ateş'in ardından en golcü 2.oyuncu konumunda bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...