Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Baransu'dan 'kaçtı' iddialarına 'selfie'li cevap

Baransu'dan 'kaçtı' iddialarına 'selfie'li cevap

GÜNDEM Haberleri

Casukluk skandalının ardından yapılan operasyonda gözaltına alındığı iddia edilen Mehmet Baransu, Twitter hesabından New York'a uçtuğunu söyledi.

Casukluk skandalının ardından yapılan, operasyon kapsamında gazeteci Mehmet Baransu'nun da gözaltına alındığı iddia edildi. Ancak Baransu'nun kaçtığı öğrenildi. Baransu Twitter hesabından New York'a uçtuğunu söyledi.

Dışişleri Bakanlığında yapılan güvenlik toplantısının illegal dinlenmesinden, daha önce yaptığı bir televizyon programında haberi olduğu intibası uyandıran Aytaç'ın Ankara'da gözaltına alındığı öğrenilmişti, ardından Mehmet Baransu'nun da gözaltına alındığı iddia edilmişti. Fakat Mehmet Baransu 2 saat önce Twitter hesabından New York uçağında olduğunu yazdı. Operasyonu haber alan Mehmet Baransu'nun, gözaltına alınmamak için yurt dışına kaçtığı ileri sürüldü.

BARANSU'DAN GÖZALTI İDDİASINA 'SELFİE'Lİ CEVAP

Bu arada Baransu, Twitter'dan havaalanında çektiği selfie'sini paylaşıp altına da, ''Anamı, babamı oy kullanmaları için yolcu ediyorum'' diye yazdı.
Baransu'dan 'kaçtı' iddialarına 'selfie'li cevap
EMRE USLU DA KAÇTI İDDİASI

Hakkında yakalama kararı bulunduğu söylenen bir diğer gazeteci Emre Uslu'nun ise şu anda Brüksel'de olduğu için gözaltına alınamadığı iddia ediliyor. Emre Uslu, gözaltılardan yaklaşık bir hafta önce Belçika'nın başkenti Brüksel'e gitmişti. Sosyal medyada hakkındaki "operasyondan kaçtığı" iddialarına "Seçimler için geri döneceğim" şeklinde karşılık vermişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...