Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Esad'ın başına ödül koyduğu Türk genci öldürüldü

Esad'ın başına ödül koyduğu Türk genci öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Esad rejimine karşı savaşmak için bir süre önce Suriye'ye giden Giresunlu Selami Aynur, geçen pazartesi girdiği çatışmada vurularak öldürüldü.

Esad rejimine karşı savaşmak için bir süre önce Suriye'ye giden Giresunlu Selami Aynur, geçen pazartesi girdiği çatışmada vurularak öldürüldü. Suriyeli Türkmenlerle birlikte hareket eden Aynur'un, Esad'ın bir kuzeninin öldürüldüğü çatışmada görev aldığı, Esad'ın da çatışmanın ardından muhalif grupta yer alanların öldürülmesi için para ödülü koyduğu öğrenildi. Başına ödül konulan Aynur'un, Esad kuvvetlerine bağlı bir keskin nişancı tarafından vurulduğu kaydedildi. nbsp;Milliyet'in aldığı bilgilere göre, memleketi Giresun'da Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini yürüten 30 yaşındaki Selami Aynur, bu görevinden ayrılmasının ardından bir süre önce Esad rejimine karşı savaşmak üzere Suriye'ye gitti. Aynur, burada muhalif Türkmen birliklerine katılarak çatışmalarda yer aldı. Aynur, geçen pazartesi rejim güçleriyle girilen bir çatışmada vurularak hayatını kaybetti. Aynur'un cenazesi Türkmen birliklerince Türkiye'ye gönderilerek, memleketi Giresun'da toprağa verildi.
Keskin nişancı vurmuş
Türkmen birlikleriyle birlikte hareket eden Selami Aynur'un bir süre önce, rejim güçleriyle yapılan ve Beşar Esad'ın bir kuzeninin öldürüldüğü çatışmada görev aldığı öğrenildi. Esad'ın kuzenini kaybettiği bu olayın ardından, çatışmada yer alan muhalif gruptakilerin öldürülmelerine karşılık para ödülü koyduğu belirtildi. Aynur'un da öldürülmesi karşılığında para ödülü konulan grupta yer aldığı kaydedildi. Aynur'un, geçen pazartesi girdiği çatışmada da Esad kuvvetlerine bağlı bir keskin nişancı tarafından vurulduğu öğrenildi.
MİLLİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...