Arınç'tan CHP'ye tepki: Kılıçdaroğlu da 'alçakça' demeliydi

/ Kaynak: İHA
Arınç'tan CHP'ye tepki: Kılıçdaroğlu da 'alçakça' demeliydi

Politika Haberleri  / İHA

Arınç, Dışişleri Bakanlığı'ndaki gizli Suriye toplantısının ses kayıtlarının internette yer alması sonrasında Kılıçdaroğlu'nun takındığı tavrı eleştirdi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Dışişleri Bakanlığı'ndaki gizli Suriye toplantısının ses kayıtlarının internette yer alması sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun takındığı tavrı eleştirdi. Bursa'da konuşan Arınç, "Kılıçdaroğlu'nun her şeyi bir tarafa atarak, 'Devletin güvenliğine ait bir şeyi yayınlamak suçtur, alçaklıktır, cinayettir' demesi gerekirken, 'Youtube'a erişim neden engellendi, bırakın herkes bunu okusun, bırakın bunlar dolaşsın, herkes bilsin' demek hangi mantığa, hangi akla sığar ve kime hizmet eder?" dedi. Arınç, "Ana muhalefet partisi lideri ve bazıları, söz konusu Suriye olunca, Esad'a olan bağlılıklarını, Suriye'deki rejime olan sevgilerini ceplerine koymuşlar, onun adına konuşuyorlar. Buradaki konuşma eğer gerçekse ki büyük ölçüde gerçek, bundan, bunun erişime sokulmasından, bunun yayına verilmesinden sadece Suriye istifade eder, rejim istifade eder, El Kaide istifade eder, IŞİD istifade eder" diye konuştu. nbsp;


Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...