Galatasaray Burdisso'yu gönderdi

Galatasaray Burdisso'yu gönderdi

SPOR Haberleri

Galatasaray, ara transferde kiraladığı Burdisso'yu sezon bitmeden gönderdi elde var hüsran.

Kupadaki Bursaspor karşılaşmasındaki kötü futbolu sonrası bileti kesilen Arjantinli stoper dün sabah saatlerinde ülkesine uçtu. nbsp;Aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzmeye devam eden Galatasaray'da ilk yolcunun bileti sezon bitmeden kesildi. Sarı-kırmızılıların devre arası Boca Juniors'tan satış opsiyonuyla kiraladığı Guillermo Burdisso ani bir kararla dün ülkesine gönderildi. Süper Lig'de 1, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 3 karşılaşmada forma giyen ancak beklentileri karşılayamayan Arjantinli oyuncu, Teknik Direktör Roberto Mancini'nin direktifi ile bavulunu hazırladı. Galatasaray yönetimi, faydalanamadığı Arjantinli stopere, sözleşmesi gereği alacağı olan 300 bin euronun tamamını ödedi. Sarı-kırmızılılar, kiralık bedeli olarak da Boca'ya 250 bin dolar vermişti.

Bursaspor maçı sonu oldu

Bir türlü kendinden beklenen performansı ortaya koyamayan sarı-kırmızılı futbolcu, son olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor ile yapılan karşılaşmada forma giymişti. Bu mücadelede üst üste hatalar yapan ve Volkan Şen gibi kısa boylu bir oyuncunun kafa ile attığı gole de engel olamayan Burdisso'nun çizdiği grafik Galatasaray macerasının da bitiminde büyük rol oynadı. Eğer sarı-kırmızılı yönetim, Arjantinli stoperin performansından memnun kalsaydı Boca Juniors'a 3 milyon euro ödeyerek bonservisini alabilecekti.

Sırada Eboue var
Eboue sezon sonunda ABD'ye gidiyor. Fildişili, Arsenal'den eski takım arkadaşı Henry'nin de araya girmesiyle MLS takımı New York Red Bulls'tan gelen teklife sıcak baktı. Galatasaray, 1 ay önce kendilerinden Eboue'yi isteyen ABD'li yöneticilere sezon sonu bu transferin gerçekleşebileceğini ifade etti.
Bahadır ÇOKİŞLER - nbsp;ÖZEL HABER

İmzalar atıldı!
G.Saray, Alman ekibi Wattenscheid ile işbirliği anlaşması imzaladı. Başkan Ünal Aysal, "Anlaşmamızın temelindeki esas düşünce, yatırımı genç oyunculara yapmak. Hem Avrupa'daki hem Türkiye'deki gençlerimizi değişimli olarak kendi sahalarımızda eğitmek istiyoruz" diye konuştu.

53 gün kaldı, dakikada 55 bin lira aldı!

Ara transferin son gününde Galatasaraylı olan Burdisso, sarı-kırmızılı formayı sadece 4 maçta giyebildi. 253 dakika sahada kalabilen Burdisso'nun bu süre zarfında Galatasaray'a maliyeti 1.4 milyon TL?oldu. Yani sarı-kırmızılılar, 53 gün Türkiye macerası olan Arjantinli stoperin dakikasına 55 bin lira ödedi. Burdisso, bu sezon Galatasaray'a gelmeden önce ise Boca Juniors formasıyla sadece 7 karşılaşmada forma giymişti.
Galatasaray Burdisso'yu gönderdi



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...