Obradovic atıldı Fenerbahçe dağıldı

Obradovic atıldı Fenerbahçe dağıldı

SPOR Haberleri

F.Bahçe Ülker, mutlak kazanması gereken maçta EA Milano'ya İstanbul'da mağlup oldu

THY Avrupa Ligi TOP16 E Grubu 12. maçında EA Milano'ya 83-72 kaybeden F.Bahçe Ülker, son 8'e kalma umutlarını iyice azalttı. Maça 10-5'lik skorla başlayan sarı-lacivertliler, ilerleyen dakikalarda Melli'yi tutamadı: 13-13. Bogdanovic'in sayısı ilk çeyreği F.Bahçe'nin önde bitirmesini (15-14) sağlarken, temsilcimizin top kayıplarını Lawal ve Gentile ile sayıya dönüştüren Milano, soyunma odasına 38-29 üstünlükle girdi. Üçüncü çeyrek ise F.Bahçe için kabus gibi başladı. Moss ve Samuels'in sayılarıyla 16 sayı geri düşen sarı-lacivertliler, Obradovic'in hakemler tarafından diskalifiye edilmesiyle tamamen dağıldı. Takımı yardımcı antrenör Vladimir Androic yönetirken, kısa süreli gerginliğin ardından farkı 20'ye çıkaran konuk ekip, final periyoduna 68-54 önde girdi. Son çeyrekte rakibine yetişmek büyük çaba harcayan F.Bahçe, farkı 5 sayıya kadar indirdi: 73-78. Ancak bu defa da Mirsad ve Preldzic'e çalınan teknik fauller, Milano'nun salondan 82-73 galip ayrılmasına sebep oldu. Sarı-lacivertlilerde Bogdanovic 24, McCalebb 17 sayıyla oynarken, Milano'da Moss 15, Gentile 13 sayı kaydetti.

HAKEMLER ÇİLEDEN ÇIKARDI

Obradovic, maçın 3. çeyreğinde soyunma odasına gönderilirken, iki takımın oyuncuları birbirine girdi. Başta Aziz Yıldırım olmak üzere tribünler hakemlere büyük tepki gösterdi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...