Maskeli saldırganlar Beyoğlu'nda dehşet saçtı

/ Kaynak: DHA
Maskeli saldırganlar Beyoğlu'nda dehşet saçtı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Beyoğlu Halıcıoğlu Mahallesi'nde, yüzleri maskeli, 8-10 kişilik bir grup ellerindeki sopalarla park halindeki onlarca otomobilin camını kırarak kaçtı.

Beyoğlu Halıcıoğlu Mahallesi'nde, sabah otomobillerinin yanına gelen çok sayıda çevre sakini, araçlarının camlarının kırılmış olduğunu farketti. Edinilen bilgilere göre camların gece 03.00 sıralarında yüzleri maskeli, 8-10 kişilik bir grup tarafından kırıldığı belirlendi. Polis, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarından zanlıların eşkalini belirlemeye çalışıyor.
Maskeli saldırganlar Beyoğlu'nda dehşet saçtı
Edinilen bilgiye göre, yüzleri maskeli bir grup, mahallede park halindeki onlarca otomobilin camını kırarak ilerledi. Sokaktan gelen gürültüyle pencerelerine nbsp; çıkan vatandaşlar, neye uğradığını şaşırdı. Ellerindeki sopalarla camları kıran saldırganlar bir süre sonra kayıplara karıştı. 80'e yakın aracın camı kırılırken, polise aracının kırıldığı başvurusunu yapan kişi sayısı ise 52 oldu.

Aracının camları kırılan bir mahalle sakini, "Aşağı mahalleden gelmişler. Araçların camlarını kıra kıra ilerlemişler. Hiç aceleleri de yokmuş. Bağıra bağıra gitmişler" dedi.
Maskeli saldırganlar Beyoğlu'nda dehşet saçtı
Doğma büyüme Çıksalın' da oturduğunu söyleyen Niyazi Ürüçoğlu da "Sabah aracımın yanına geldiğimde camlarının kırıldığını gördüm. Polis merkezine giderek tutanak tutturdum. Benim aracım şirket aracı. Şirket aracı olmayanlarına nbsp; valilik tarafından yardım edileceği söylendi" diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...