Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hastalar, "sandığa" ambulansla taşınacak

/ Kaynak: AA
Hastalar, "sandığa" ambulansla taşınacak

GÜNDEM Haberleri  / AA

Evde bakım hizmeti alan hastalar, oy kullanmaya ambulansla götürülecek.

Tekirdağ'da, "evde bakım hizmeti" alan 26 bakıma muhtaç hasta, oy kullanacakları yerlere ambulansla taşınacak. İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut, seçim hazırlıkları kapsamında il genelinde çalışma yaptıklarını söyledi. Hastaları evlerinde ziyaret ederek oy kullanmak isteyenleri tespit ettiklerini belirten Akbulut, "Seçim hazırlıkları kapsamında evde bakım hizmeti verilen 250 hastayı tek tek ziyaret ettik ve seçimde oy kullanmak isteyenler için çalışma yaptık" diye konuştu.

Mersin İl Sağlık Müdürlüğü, kronik hastalıkları nedeni ile evde bakım hizmeti alan ve hareket etmekte zorlanan 62 hastayı, hasta nakil araçlarıyla oy kullanmaya götürecek.

İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılacak açıklamada, yarın yapılacak olan yerel seçimlerde kronik hastaların oy kullanmasına yönelik bir çalışma yapıldığı bildirildi. Mersin'de kronik hastalıkları nedeniyle evde bakım hizmeti alan ve hareket etmekte zorlanan 62 kişinin bulunduğu belirtilen açıklama şöyle denildi:

"Mersin İl Sağlık Müdürlüğü; evde bakım hizmeti alan ve hareket etmekte zorlanan hastaların da oy kullanabilmesi için gerekli önlemleri aldı. İlimizde sağlık problemleri nedeniyle evde sağlık hizmetlerinden faydalanan hastalardan talepte bulunan 62 hasta, evde bakım hizmeti ve 112 ekiplerince hasta nakil araçlarıyla oy kullanma yerlerine getirilip götürülecek, sağlık personeli bu hastalara refakat ederek oy vermeleri sağlanacaktır."

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...