Medcezir'in Mira'sı geceye damgasını vurdu!

Medcezir'in Mira'sı geceye damgasını vurdu!

MAGAZİN Haberleri

Star TV ekranlarının en çok izlenen dizisi Medcezir dün akşamki bölümünde Mira'nın seslendirdiği 'Masum Değiliz' şarkısı geceye adeta damgasını vurdu.

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü, Barış Falay ve Taner Ölmez'in yer aldığı Medcezir Star TV ekranlarında izleyicileri ile buluştu. Medcezir dizisinde Mira karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya, oyunculuk anlamında gösterdiği başarılı performansının yanında sesinin de güzelliği kanıtlamaya devam ediyor. Serenay Sarıkaya'nın canlandırdığı Mira karakteri Sezen Aksu'nun Masum Değiliz şarkısını seslendirerek geceye damgasını vurdu.


MEDCEZİR 28.BÖLÜM ÖZETİ
Daha önce 18 yaşında Ada isminde bir kızının varlığından haberdar olmayan Asım Şekip Kaya, kızının varlığını Ada'nın tesadüfen katıldığı bir partide öğrenir ve bu durumdan ortamdaki herkes gibi o da rahatsız olur. Bu arada Ada'nın, parti mekanının kapısında Yaman'ın dudaklarından öpmesi Mira'yı bir hayli kızdırır. Mira artık Yaman'ı daha fazla kıskanmaya başlamıştır. Ada'da kendisinin Asım Şekip Kaya'nın kızı olduğunu bilmemektedir ancak bu sırrı öğrenir ve ortalık daha çok karışır. Bu arada Mira'ya gizli mesajlar gelmeye devam etmektedir. Bu durumdan iyice şüphelenen Yaman, piyano öğretmeni Tan'ın yattığı hastaneye gider.
Ada'nın yalnız kaldığı ve desteğe ihtiyacı olan bir anda yanında yalnızca Yaman vardır. Ada'ya istemeden destek veren Yaman, Mira'yla arasının bozulmasına yol açacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...