Kayıp Malezya uçağı hala bulunamadı

/ Kaynak: İHA
Kayıp Malezya uçağı hala bulunamadı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Malezya'dan Çin'e gitmek üzere havalandıktan bir süre sonra kara ile irtibatı kesilen MH370 sayılı Malezya uçağı ile ilgili arama çalışmaları sürüyor.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamalarda dün bin 100 kilometrekarelik bir alanda arama yapıldığı kaydedilirken, elde edilen uydu verilerinin ayrıntılı şekilde incelendiği belirtildi. Çin arama uçaklarının elde ettiği verilere göreyse Perth kentinin batısında beyaz, kırmızı ve turuncu renge sahip bir parça tespit edildiği ve parçaya ulaşmak için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi. Yetkililer ayrıca parçanın uçakla ilgili olup olmadığının ise henüz teyit edilemediğini ifade etti.

Uçakla ilgili aramalarda yer alan Yeni Zelanda Kraliyet Hava Kuvvetleri Filo Lideri Teğmen Leon Fox ise açıklamasında aramaların tüm hızıyla devam ettiğini kaydederek bulunacak parçaların aranan uçakla ilgili aydınlatıcı bilgi vermesini temenni ettiklerini ifade etti.
nbsp;8 Mart günü havalandıktan bir süre sonra karayla irtibatı kesilen MH370 sefer sayılı Malezya uçağı 3 haftayı aşkın bir süredir sürdürülen tüm çalışmalara rağmen halen bulunamadı.

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...