Japonya bu ilçeyi 5 milyon kişiye izletti

Japonya bu ilçeyi 5 milyon kişiye izletti

YAŞAM Haberleri

Japon'ya izleyicilerine gezi destinasyonları sunmak için Türkiye'de çektiği tanıtım belgeselinin finalinde yer verdiği Çeşme'yi 5 milyon Japon izledi.

Genellikli Kapadokya ve İstanbul'u ziyaret eden Japon vatandaşlarına, ülkede tatil yapılabilecek farklı yerler göstermek amacıyla Japon devlet televizyonu NHK Türkiye'de belgesel çekti. "Nana Eikura'nın Türkiye Gezisi" ile "Nana ile 1500 km" adıyla yayınlanan program, geçtiğimiz hafta seyirciyle buluştu. İki bölüm olarak yayınlanan gezi programında Türkiye'den sadece altı bölge gösterildiği bilgisini veren Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu, "Her bölümde üç bölge yer aldı. Ülkenin en yüksek reytingli kanallarından NHK, Japon turistlere gidilebilecek yeni alternatifleri sundu" dedi.
5 MİLYON KİŞİ İZLEDİ
Kanalın o yayın kuşağında minimum izleyici sayısının 3 milyon civarında olduğu açıklandı. Bizim programı NHK'nin Japonya dışı yayınları hesaba katılmadan yaklaşık 5 milyon kişinin izlediği belirtildi. Japonya dışı yayınların eklenmesi ve programın tekrarlarıyla birlikte izleyici sayısının 10 milyonu bulması bekleniyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...