Seçim öncesi kaçan ilk ünlü kim?

Seçim öncesi kaçan ilk ünlü kim?

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, yerel seçimlere 1 gün kala İtalya'ya gitti. Akalın Instagram hesabından paylaşarak 'ben kaçtım' iletisini düştü

Türkiye yarın yapılacak yerel seçimlere kilitlenmişken, seçimleri, kimin hangi ili, ilçeyi alacağını umursamadan hayatına devam edenler de var. Demet Akalın bunlardan yalnızca biri..


UÇAK BİLETİNİ PAYLAŞIP "BEN KAÇTIM" DEDİ
Ünlü şarkıcı Instagram hesabından pasaport ve uçak biletinin yer aldığı bir fotoğraf paylaştı. İtalya'nın Milano kentine giden Akalın, yolculuk öncesi bilet fotoğrafını paylaşarak üzerine de bir not bıraktı: Ben kaçtım..


'OY NE OLDU PEKİ?"
Seçim öncesi hem gazeteciler hem de magazin dünyasının önemli figürlerinin hangi adaya oy vereceği her zaman merak konusu olur. Demet Akalın'ın da seçimlerden 1 gün önce İtalya'ya uçarak oy kullanmayacağını belli etmiş oldu. Takipçileri ünlü sanatçıya"oy ne oldu peki" diye tepki gösterdi. nbsp;ENSONHABER

İŞTE DEMET AKALIN'IN O PAYLAŞIMI

Seçim öncesi kaçan ilk ünlü kim?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...