Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Erdoğan Eyüp'te konuştu

Başbakan Erdoğan Eyüp'te konuştu

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan seçim çalışmaları kapsamında Eyüp'te halka seslendi.

Dua makamındayız. Yarın bu saatlerde inşallah yola devam edeceğiz. Birçok yerleri dolaşarak geldik. Türkiye gümbür gümbür geliyor ama Türkiye bir başka geliyor. CHP İstanbul'da miting yapamıyor. Ancak ilçe mitingi yapıyor. Kılıçdaroğlu bir kent meydanı mitingi yapsaydın. Bugün kadıköy'de yapıyormuş. Biz onun bir ilçede yaptığını biz üç ayrı ilçede yaptık.

Eyüp Sultan bir başka. Bu seçim çok farklı. Biz Eyüp Sultan'da açık ara kazanmalıyız. Sizin burada atacağınız oy Türkiye genelini etkileyecek. Biz genel seçim yapıyoruz.

Dikkat ederseniz bazı şeyler değişti. CHP ve MHP ile ittifak yapacak. Saadet'le ittifak yapacak. Bunların tek derdi AK Parti'yi devirmek. Bu karar sizin elinizde değil. Bunlar halka inanmıyor ki!

Kılıçdaroğlu ne diyor: 2.5 milyon genç oy kullancakmış. Bunlar da kime oy vereceklerini biliyormuş. Atatürk'ün partisine. Atatürk seni o partiden içeri almazdı. Biz şunun bunun partisi değiliz. Biz milletin partisiyiz. Bu partiyi millet kurdu, rotasını bu millet çizdi. O istikamette de gidiyoruz.

Ben doğma büyüme Kasımpaşalıyım. Şu an Kasımpaşa'da da bizi izliyor. Burdan Kızılay meydanındaki herkese selam söylüyorum.

Bu CHP Menderes'in hizmetlerini hazmedemedi. Bunların derdi yıkmak. Ben İstanbul'u kimden aldım? CHP'den. O zaman ne vardı? İSKİ yolsuzluğu vardı. Susuzluk vardı. Çöğ dağları vardı. Suyu getirdik, hava kirliliğini kaldırdık. Çöp dağlarını erittik.

Biz size sevdalıyız. Biz dertliyiz dertli. Bunlarda yalan çok, bunlarda iftira, takiyye çok. Bu Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin söylemleri aynıdır. Bu Kılıçdaroğlu bana iftira attı. Benim için dedi ki; İsviçre bankalarında 13 hesabım varmış. Dedim ki; eğer sen adamsan, dürüstsen avukatını yolla bana eğer bu hesaplar çıkarsa bu paraları sana vereyim. Sen züğürt Kemal'sin ya.

Ey CHP'ye gönül veren kardeşlerim siz bu yalancıya nasıl inanıyorsunuz? Kardeşlerim bir de şimdi yanlarına Pensilvanya'yı aldılar. Bu Pensilvanya 28 şubat öncesi bir başkaydı. Sonrasında başkaydı.

28 Şubat öncesinde başörtüsü için ne diyordu? 28 Şubat'ta fürüat dedi. O zamanın generallerine hediyeler gönderdi.

Benim başörtülü bacılarım zulüm gördüler. İmam-Hatipleri, Meslek liselerini kapattılar. Sabrettik sonunda bu iş hamdolsun çözüldü.

Benim çocuklarım da bu zulmü yaşadılar onlar da Amerika'da okudu. Şimdi istediği üniversiteye giriyor. İstediği yerde memur oluyor.

Bu Kılıçdaroğlu utanmadan çıkmış diyor ki; başörtü sorununu ben çözdüm. Yarın bu CHP'ye, MHP'ye, Pensilvanya'ya gelin bir Osmanlı tokadı atın.

Onların ablaları takiyye, yalanla bizim ablalarımız doğru ve hakikatle konuşur.

Haliç'i kim temizledi? Kadir Topbaş kardeşimiz dağları delerek boğazın suyu Kağıthane'ye getirdi. Ordan Haliç'e karışıyor. Haliç Kongre Merkezi'nin temelini biz attık Kadir Bey bitirdi.

Kadir Bey Taksim - Yenikapı metro hattını yaptı. Kılıçdaroğlu bunların adayına hırsız dedi. Gitti aday yaptılar. Bu ne menem iş?

Diyor ki; ben başkan olunca olamaz ya yıkacağım diyor. Sen kimsin neyi yıkıyorsun? Bizim iktidarımızda orayı yıkacaksın. Neyi yıkıyorsun? Avucunu yalarsın avucunu.

Şimdi Kadir Bey Unkapanı köprüsünü kaldırıp denizin altından geçecek. Dedemiz Fatih gemileri karadan yürüttü biz de denizin altından yürüyoruz.

Haliç'in çamurunu temizlerken kiminle görüştüysem burayı doldurmamız gerekir. Burayı temizleyemeyiz. dediler. Hocalarla konuştuk bu iş olmaz dediler.

Biz Haliç'i temizlemeye başladık. 9.5 km petrol boru hattı gibi hat döşedik. Çamuru attık suyu içeri aldık. Kenstsel dönüşümü başlattık. Eski Alibeyköy'ü düşünün şimdiki halini düşünün. Bizde eser nbsp;var, onlar da yıkmak var.

Türk'ü Türk olduğu için, Kürd'ü kürd olduğunu için, aleviyi alevi olduğunu için sünniyi sünni olduğu için sevmiyorum. Beni yaradan Allah onları da yarattığı için sevmiyorum.

Tek Devlet

Tek Bayrak

Tek Vatan

Tek Millet

Şu an 72 ilde doğalgaz var. BDP siyasi kürtçü, MHP siyasi Türkçü CHP'ye bakıyorsun o da kumsalların partisi. Biz 780 bin km'nin partisiyiz. Bizim farkımız bu.

Sen Dışişleri Bakanlığı'mızı dinleyebilirsin. Bunun bedelini ağır ödeyeceksin. Sen sahte pasaportla Pensilvanya'ya kaçmış olabilirsin. Artık senin bi Türk pasaportun yok.

Türkçe Olimpiyatlarına gittik oraya Peygamber Efendimiz gitmiş. Bu adam Peygamberimizi kamyonete bindirdi.

Bizi dinleyenler, Cumhurbaşkanını dinleyenler vatan hainidir. Bunlar bununla yargılanacaklar. İnlerine gireceğiz inlerine. Ne gerekiyorsa yapılacak. CHP ve yandaşları gelsin kurtarsın.

Boşuna İstiklal Mücadelesi demiyorum. IMF'ye borç 23.5 milyar dolar borç vardı sıfırladık. Biz iktidarı kimden aldık? MHP'den. 3.5 yılda kaçıp gitmiş. Merkez Bankası'nın kasasında şu an 128 milyar dolar var. Yolsuzluğu olan bir hükümet bunu yapabilir mi?

İnaşllah yarın Eyüp'ü rekor bir sonuçla alacağız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...