Mancini genç oyuncuya sarıldı

Mancini genç oyuncuya sarıldı

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Konyaspor maçında Berk İsmail Ünsal'ı 62. dakikada oyuna sürdü.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Torku Konyaspor ile oynadığı mücadelede Roberto Mancini ilginç bir harekete imza attı.

İtalyan teknik adam, 0-0 devam eden mücadelenin 62. dakikasında oyunun gidişatını değiştirmek amacıyla ilk hamlesini yaptı ve Umut Bulut'u oyundan alarak Berk İsmail Ünsal'ı oyuna sürdü.

21 MAÇTA 17 GOL!

Bu sezon birçok maçta kafilede yer alan 20 yaşındaki oyuncu, sadece Türkiye Kupası'nda oynanan Tokatspor ve Antalyaspor mücadelelerinde toplam 108 dakika sahada kalmıştı.

Berk İsmail Ünsal bu sezon A2 Ligi'nde gösterdiği performansla harikalar yaşatıyor. Sarı-kırmızılı takımın A2 Ligi'nde gösterdiği performansta en büyük paya sahip isimlerden biri olan genç yıldız adayı, 21 maçta rakip filelere 17 gol göndermeyi başardı.

400 BİN TL'YE GELDİ!

Berk İsmail Ünsal, 2010-2011 sezonunun devre arasında Gaziosmanpaşaspor'dan 400.000 TL gibi genç bir oyuncu için hatırı sayılır bonservis bedeliyle transfer edilmişti.

Berk, gösterdiği performans ile birlikte Mancini'nin de dikkatini çeken isimlerden biri olmayı başardı. Genç oyuncu, idol olarak kendisine Burak Yılmaz'ı aldığını söylemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...