Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kenan Işık'ın durumda gelişme yok, bir süre daha uyutulacak!

Kenan Işık'ın durumda gelişme yok, bir süre daha uyutulacak!

GÜNDEM Haberleri

Beyin kanaması geçiren ünlü tiyatrocu sunucu Kenan Işık'ın durumda şuan için gelişme yok. Ünlü sanatçı bir süre daha uyutulacak işte son durumu...

Kenan Işık'ın durumda gelişme yok! Beyin kanaması geçiren ve 9 gündür yoğun bakımda tedavi gören tiyatrocu Kenan Işık'ın sağlık durumunda, olumlu seyir devam ediyor. Işık'ın eşi Beril Işık, dün eşinin sağlığıyla ilgili yaptığı açıklamada "Durumu stabil. Kafasını çarpması nedeniyle beyninde oluşan ödemin giderilmesi için tedavi altında tutuluyor. Beynin kendi kendini onarması için günlerdir uyutuluyor. Bir süre daha uyutulacak. Büyük kafa travmalarından sonraki sürecin uzun sürdüğü biliniyor. Gidişat olumlu yönde sadece zamana ihtiyaç var"diye konuştu. nbsp;Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili olumsuz açıklamaların kendisini rahatsız ettiğini belirten eşi Beril Işık, hastane doktorlarının yapacakları açıklamaların dikkate alınmasını istedi. Kamuoyunun uzun uyutulma sürecini farklı yorumladığını fakat sağlık açısından bunun gerekli olduğunu ifade eden Beril Işık, "Kafasını çarpması nedeniyle beyninde oluşan ödemin giderilmesi için hareket etmemesi gerekiyor. O nedenle günlerdir uyutuluyor. Ancak bu bir risk değil. Durumu stabil, tedavisi dikkatli şekilde devam ediyor. Beynin iyileşmesi ve kendini toparlaması için zaman tanınıyor. Olumsuz bir durum yok" dedi. Kanan Işık'ı sanatçı dostu Mehmet Aslantuğ, Prof. Dr. Mesut Parlak ve İlter Oltaylı ziyaret edip eşi Beril Işık'tan bilgi aldılar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...