Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polise zam müjdesi!

Polise zam müjdesi!

GÜNDEM Haberleri

Emniyet teşkilatının uzun süredir beklediği haberi Başbakan Yardımcısı Arınç verdi: 'Polislerimizin maaşlarında iyileştirmeler yapacağız'

Bülent Arınç, "Mesai mefhumu olmadan çalışan polislerimizin maaşlarında iyileştirmeler yapacağız. Bunun sözünü veriyorum" dedi. Arınç, emekli polislerin de maaşlarının yükseltilmesi konusunda çalışmaların olduğunu söyledi. nbsp;Polis memurları ve polis emeklilerine sevindirici haber Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'tan geldi. Bursa'da açıklamalarda bulunan Arınç, " Polislerin maaşlarında geçmişte yapılan iyileştirmeye rağmen yaptıkları işle mütenasip haklara henüz kavuşamadığını belirterek, "Emniyet mensuplarımız için yaptıklarımıza ilaveten çok daha iyileştirmeler yapacağız" diye konuştu. Bülent Arınç şöyle konuştu: "Polislerimiz için mesai mefhumu yok. Çocuklarının yüzlerini göremiyorlar. Sizin huzurlu yaşamanız ve suç işlenmemesi için kendi hayatını ortaya koyuyor. Büyük fedakarlıkla çalışıyor. Biz de bu fedakarlığı karşılıksız bırakmayacağız. Çalışan polislerimizin maaşlarında iyileştirmeler yapacağız. Bunun sözünü veriyorum. Emekli polislerin de maaşlarının yükseltilmesi konusunda çalışmalarımız var. Emekli oldukları zaman da maaşlarının yarısından fazlası gider. Maaşlarının yükseltilmesi, tazminatlarının belki maaşlarına dahil edilmesi konusunda çalışmalarımız var."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...