Erdoğan İstanbul'da Kılıçdaroğlu, Bahçeli Ankara'da oy kullanacak

Erdoğan İstanbul'da Kılıçdaroğlu, Bahçeli Ankara'da oy kullanacak

GÜNDEM Haberleri

Liderler nerede oy kullanacak? Başbakan Erdoğan her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul'da Üsküdar Burhaniye İlköğretim Okulu'nda sandığa gidecek.

Cumhurbaşkanı Gül oyunu Çankaya İlkokulu'nda kullanacak. Başbakan Erdoğan her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul'da Üsküdar Burhaniye İlköğretim Okulu'nda sandığa gidecek. CHP lideri Kılıçdaroğlu ile MHP lideri Devlet Bahçeli Ankara'da oy kullanacak.Gergin geçen bir sürecin ardından bugün sandığa gidecek liderlerden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul'da Üsküdar Burhaniye İlköğretim Okulu'nda sandığa gidecek. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Çukurambar'da Arjantin İlköğretim Okulu'nda, MHP Lideri Devlet Bahçeli ise Ankara Anıttepe İlkokulu'nda oy kullanacak. BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da oyunu, Diyarbakır'ın merkez ilçesi Kayapınar'da Şehit Jandarma Üsteğmen Tevfik Pehlivan Ortaokulu'nda verecek. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Keçiören'de Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi'nde, DSP Genel Başkanı Masum Türker ise İstanbul'da Ataşehir Ortaokulu'nda oyunu verecek. Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ise Ankara Dikmen'deki Turhan Dökmeci İlkokulu'nda sandığa gidecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...