Fenerbahçe'den rekor üstüne rekor!

Fenerbahçe'den rekor üstüne rekor!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü, en yakın rakibinden 11 puan farkla şampiyon olursa, sarı-lacivertli kulüp tarihindeki rekoru geçecek.

Fenerbahçe şampiyonluk için gün sayarken, teknik direktör Ersun Yanal da öğrencilerinin önüne farklı bir hedef daha sundu. Lig sonuna kadar 8 maçı daha bulunan sarı-lacivertliler, kalan 24 puandan maksimumunu alarak, en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını daha da artırmak istiyor. Sezonu şampiyon tamamlamanın yanı sıra takımın tarihe geçme fırsatı olduğunu ifade eden Ersun Yanal, bu konuda oyuncularını motive etmek için elinden geleni yapıyor. 3 puanlı sistemin başladığı 87-88 sezonundan bu yana Fenerbahçe'nin şampiyonluklarını inceleyen Yanal'ın ekibi, en farklı puanla kazanılan şampiyonluğa çok yakın olduklarını tespit etti. Rakipleriyle arayı iyice açan sarı-lacivertliler, sezonu en yakın rakibinden 11 puan fark ile bitirirse kulüp tarihindeki rekoru kırmış olacak. 1988-89 sezonunda şampiyon olan Fenerbahçe, o tarihte en yakın rakibine 10 puan fark atarak 93 puan ile şampiyon olmayı başarmıştı. Bu bilgileri ve detayları takımla paylaşan Yanal, oyuncularına yeni bir hedef koyarak onları kritik haftalar öncesi farklı bir hedefe de motive etmeye çalışıyor. Deneyimli teknik adam, futbolcularına bu sezonu hem şampiyon hem de rekor kırarak kapatma imkanları bulunduğunu ifade etti. Üç puanlı sisteme geçildiğinden bu yana en büyük puan farkı ile şampiyon olan ise Galatasaray idi. Sarı-kırmızılılar 3 puanlı sisteme geçilen ilk sezonda 12 puan farkla şampiyon olmayı başarmıştı. Şimdi Fenerbahçe, bu sezon bu rekoru da kırmaya çalışarak lig tarihine adını altın harflerle yazmak isteyecek. skorer

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...