Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Son isteği herkesi ağlattı: Bırakın bari evli olarak ÖLEYİM!

Son isteği herkesi ağlattı: Bırakın bari evli olarak ÖLEYİM!

YAŞAM Haberleri

Ölümcül hastalığa yakalanan genç kız, "Zamanım yok" diyerek 17'sinde evlendi.

İngiltere'de filmleri aratmayacak bir olay yaşandı. "Kistik fibrozis" denilen ölümcül hastalığa yakalanan bir genç kız, hastalığından dolayı fazla zamanının olmayacağı gerekçesiyle ailesini ikna ederek daha 17 yaşında evlendi. Leeds'te yaşayan 17 yaşınhdaki Iona Lindley isimli kız, "Biz birbirimizi seviyoruz. Ne kadar yaşayacağımı da bilmiyorum. Bir daha evlenme şansı bulamayabilirim" sözleriyle ailesini ikna etmeyi başardı. Genç kız, daha üniversiteye yeni gidecek olan Laurie Kesteven ile dünya evine girdi. Laurie'nin de evlilik için ailesini ikna etmek üzere yoğun gayret sarf ettiği bildirildi. Düğün sonrasında kocasıyla birlikte Rodos adasında bir haftalık balayına çıkan Iona, solunum problemleri sebebiyle oksijen tüpünü de yanında götürdü. Kızın ömrünün sık sık hastaneleri ziyaret etmekle geçtiği bildirildi. Genç kızın anne babası ise, "Akciğer, pankreas, bağırsak, ter bezlerinde görülen genetik bir hastalık olan kistik fibrozis hastaları bazı durumlarda 30 yaşını bile göremeden ölüyor. Iona da bunu bildiği için son isteğini kıramadık" dedi. nbsp;

RODOS'A BALAYINA GİTTİLER

nbsp;17 yaşındaki Iona, "Mutlu olarak öleceğim" diyerek, kocası Laurie ile birlikte balayını geçirmek üzere Rodos Adası'na gitti. Laurie ise, duygularını, "Iona'yı ölene kadar seveceğim" diye dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...