Oy kullanmaya oğlunun sırtında geldi

/ Kaynak: AA
Oy kullanmaya oğlunun sırtında geldi

YAŞAM Haberleri  / AA

Şırnak'ın Silopi ilçesinde yaşayan Mehmet Şahin, 86 yaşındaki babasını sırtında taşıyarak getirdiği okulda, oy kullanmasını sağladı

Silopi ilçesinde yaşayan Mehmet Şahin, 86 yaşındaki babasını sırtında taşıyarak getirdiği okulda oy kullanmasını sağladı.Silopi'de sabah saat 07.00'de başlayan oy kullanma işlemleri sürüyor. Nuh Mahallesinde oturan Mehmet Şahin, yürüme zorluğu yaşayan 86 yaşındaki babası Yaşar Şahin'i sırtında taşıyarak, oy kullanması için okula getirdi. Çevredeki vatandaşların yardımıyla sandık başına götürülen Şahin, seçim görevlilerinin gözetiminde oyunu kullandı. Şahin, babasını tekrar sırtında taşıyarak evine döndü. Mehmet Şahin, babasının çok yaşlı ve ayakta duramayacak halde olduğunu belirterek, "Babam oyunu kullanmak istedi. Ben de onu kırmadım. Sırtımda taşıyarak oy kullanmasını sağladım" dedi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...