Hasan Şaş: Galatasaray'a Terim'le geri dönsek

Hasan Şaş: Galatasaray'a Terim'le geri dönsek

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın, Konyaspor ile deplasmanda 0-0 beraber kaldığı maçın ardından Maraton programında konuk yorumcu olan Hasan Şaş takımı değerlendirdi.

Şaş, "Fatih Terim ile beraber geri dönelim Galatasaray'a, Fenerbahçe bu kadar kolay şampiyon olamaz." dedi. Galatasaray'ın, Torku Konyaspor ile deplasmanda 0-0 nbsp;beraber kaldığı maçın ardından Maraton programında konuk yorumcu olan Hasan Şaş takımı değerlendirdi.


"Aynı pozisyon F.Bahçe'ye olsa..."
Hasan Şaş yaptığı açıklamada; "Burak Yılmaz'ın şutunu çekmesinin ardından Burak'tan başka bir tane oyuncu elini kaldırıp hakemin yanına gitmiyor. Takımın ruhu gitmiş... Aynı pozisyon Fenerbahçe'ye olsa Caner hakemin yanına gitmez miydi?" diyerek Sarı-kırmızılı takımın oyuncularına seslendi.




"İDDİA EDİYORUM TERİM'LE GERİ DÖNSEK..."
İddia ediyorum Fatih Terim ile beraber geri dönelim Galatasaray'a, Fenerbahçe bu kadar kolay şampiyon olamaz. Galatasaray'ı bir özetlemek lazım. Biz takımı teslim ederken, son 2 yılın şampiyonuyduk, Emirates'i aldık, Süper Kupa'yı aldık. skorer

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...