Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muhteşem Süleyman da oyunu kullandı!

/ Kaynak: İHA
Muhteşem Süleyman da oyunu kullandı!

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Muhteşem Yüzyıl dizisinin Süleyman'ı Halit Ergenç oy vermek için geldiği okulda yaşlı bir vatandaşa yardım ederek bir kez daha takdir topladı.

Ünlü oyuncu Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel, oyunu Etiler Anadolu Otelcilik ve Meslek Lisesi'nde kullandı. Oy kullanmaya gelirken kapıda gördüğü yürüme güçlüğü çeken yaşlı bir adamın koluna girerek yardım eden ünlü oyuncu Halit Ergenç, takdir topladı. Yaşlı adamı oy kullanacağı sınıfa kadar götüren Ergenç, "Hayırlısı olsun inşallah. Herkes için hayırlı olsun. Sonuçta herkes gidecek ve fikrini belirtecek, umarım hepimiz için iyi olur" dedi. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'e vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği görüldü.
Birlikte oy kullanan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel, okuldan el ele çıktı. Bergüzar Korel de basın mensuplarının sorusu üzerine, "Aydınlık bir Türkiye istiyoruz o yüzden geldik vatandaşlık görevini yaptık. Herkes için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...