Mancini iddialı konuştu: 'Fener'e 4 gol atarız'

Mancini iddialı konuştu: 'Fener'e 4 gol atarız'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın İtalyan çalıştırıcısı önümüzdeki hafta oynayacakları derbinin havasının farklı olduğunu söylerken basın mensuplarına sert çıktı.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini kötü sonuçlar geldikçe agresifleşiyor. Dünkü maç sonrası şaşırtan açıklamalar yapmasının yanı sıra basın mensuplarının sorularına hakarete varan karşılıklarda bulunan İtalyan hoca tepki çekti. Konya karşısında aldıkları beraberliği ve uçup giden iki puanı deplasman fobisiyle izah eden Mancini, "Baktığımız zaman deplasmanda gol atamama sıkıntımız var. Son 5 deplasman maçında galip gelemedik. Şanssızlık da var, peşimizi bir türlü bırakmıyor" sözlerini kullandı. "Forvetlerimiz girdiği pozisyonları değerlendirmeli" diyen İtalyan çalıştırıcı F.Bahçe derbisiyle alakalı olarak, "Derbilerin havası farklı olur. Her şey mümkün, bakarsınız F.Bahçe'ye 4 gol atarız" sözleriyle şaşırttı. Kadroda sürekli değişiklik yapmasının sebebinin sorulması üzerine sinirlenen Mancini, "Yabancı kuralı var. 6 yabancı olduğu zaman Eboue'yi oynatamıyoruz. Yerimiz olduğu zaman Eboue'yi oynatabiliyoruz. Hakan Balta niye stoper oynuyor diyorsunuz. Hakan son 2-3 aydır stoperde oynuyor. Bir soru soruyorsak, arkasında duralım, elimizde veriler olsun. Gereksiz sorular sormayın; düşünüp, akıllı sorular sorun. Aptalca sorular sormayın" diye konuştu. Öte yandan kendilerine ayrılan bölümü tamamen dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar, karşılaşmanın son dakikalarında Mancini'yi bir kere daha istifaya davet etti.
Bakkal memnun değil
Konyaspor çalıştırıcısı Mesut Bakkal da basın toplantısında, "Skor derseniz memnun değilim ama oyun olarak çok hoşuma gitti. Dirençli bir Konya vardı sahada. Oyunu hiç bırakmayan, disipline bağlı, ne yaptığını bilen bir Konya. Özellikle defansın arkasına atılacak topları çok iyi engelledi takımım, ikinci yarı iyi oynadık" sözlerini kullandı.


Umut küstü
G.Saray'ın gol umudu Umut Bulut da Konyalı Hleb gibi oyundan alınmasına içerledi. 62'de yerini genç Berk'e bırakan futbolcu doğruca soyunma odasının yolunu tuttu. nbsp;

nbsp;Mancini iddialı konuştu: 'Fener'e 4 gol atarız'

Kağıt yine gitti ama...
Mancini artık alışılan 'saha içine kağıtla taktik' göndermeyi dün de yaptı. Kağıdı okuyan ve sahaya atan Selçuk arkadaşlarına maçın kalan bölümündeki yeni dizilişi tarif etse de iki puanın uçup gitmesine engel olamadı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...