Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dany, Beşiktaş'a 4 maçta 9 puan kaybettirdi!

Dany, Beşiktaş'a 4 maçta 9 puan kaybettirdi!

SPOR Haberleri

Galatasaray'dan transfer edilen Dany, yaptığı hatalarla siyah-beyazlı takımın Şampiyonlar Ligi yolunda 9 puanlık avantaj kaybetmesine sebep oldu.

Beşiktaşlı taraftarların büyük tepki göstermesine rağmen Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in ısrarıyla Galatasaray'dan transfer edilen Dany, yaptığı hatalarla siyah-beyazlı takımın Şampiyonlar Ligi yolunda 9 puanlık avantaj kaybetmesine sebep oldu. Toplam 4 maçta forma giyen Dany, Beşiktaş'ın 1-0 mağlup olduğu Galatasaray maçında yaptırdığı gereksiz penaltıyla '6 puanlık maçı' ikincilikteki en büyük rakiplerinin kazanmasına sebep olmuştu. Dany, Karabükspor maçının son dakikasında yaptığı zamanlama hatasıyla da Beşiktaş'ın 3 puan kaybetmesine sebep olarak bir kere daha tepki çekti. Karabükspor'a galibiyeti getiren ismin ise siyah-beyazlıların Dany'ye kontenjanda yer açmak için bedavaya kiralık olarak verdiği Eneramo olması siyah-beyazlıların devre arasındaki transfer tercihini daha da tartışmalı hale getirdi. Yarım sezon için Beşiktaş'tan 600 bin euro alan Dany'nin bu hataları nedeniyle Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne katılamazsa yaklaşık 10 milyon euroluk gelirden olacak. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...