Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de Arena için sarı alarm!

Fenerbahçe'de Arena için sarı alarm!

SPOR Haberleri

Mehmet Topal, Egemen, Gökhan Gönül, Emenike ve Kuyt Bursaspor maçında sarı kart görürse Arena'daki Galatasaray derbisini kaçıracak.

Sezon başından beri çok çekti Fenerbahçe, hem sakatlıktan hem cezalardan. Ama bu defa durum çok başka. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen sarı-lacivertli futbolcuların en büyük hedefi, son iki sezonda Kadıköy'de zafer kutlaması yapan ezeli rakipleri Galatasaray'ı Arena'da yenip tamamen yarışın dışında bırakmak. Bütün oyuncular bu maçta forma giyip, bir sezonda iki Galatasaray galibiyetiyle şampiyonluğa katkı yapmak istiyor. Ancak, önce Bursaspor sıvanı var ki, sıkıntının kaynağı da bu. Zira sarı kart sınırında bulunan Mehmet Topal, Egemen Korkmaz, Gökhan Gönül, Emenike ve Kuyt, Kadıköy'de kart görmeleri halinde Arena'daki derbide cezalı duruma düşecek. Ersun Yanal, oyuncularıyla yaptığı toplantıda derbiye eksiksiz çıkmak istediğini vurgularken, futbolcuların korkusu başka. Bu devi maçı kaçırmak istemeyen oyuncular, Bursa maçında kart görmemek için ekstra çaba gösterecek. Fenerbahçe'nin yenilerinden Alper Potuk kart cezası nedeniyle Kadıköy'deki derbide forma giyememiş ve bunun üzüntüsünü uzun süre yaşamıştı. Şimdi 5 oyuncu Alper'le aynı duruma düşüp, derbiyi kaçırmamak için Bursa karşılaşmasında gereksiz kart görmemek için çaba sarf edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...