2014 Yerel Seçimler - (YERELSEÇİMSONUÇLARI2014)

2014 Yerel Seçimler - (YERELSEÇİMSONUÇLARI2014)

GÜNDEM Haberleri

2014 Yerel Seçimleri sonuçları burada olacak. Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Van, Diyarbakır vs... Seçim sonuçları. İşte dakika dakika yerel seçim.

2014 Yerel Seçimleri sonuçları belli oluyor. Ankara, İstanbul, İzmir, Van, Diyarbakır vs… Seçim sonuçları. İşte dakika dakika yerel seçim sonuçları ve seçim haberleri...

VAN'DA HASTAYA SEÇİM HİZMETİ

VAN Sağlık İl Müdürlüğü 112 acil servis ekipleri, evde sağlık hizmeti gören hasta ve yatalaklar için ambulans hizmeti veriyor. Talep üzerine eve giden ekipler hastaları alarak oy kullanacakları okullara götürüyor.

Van Karşıyaka Mahallesi'nde evde sağlık hizmeti gören 65 yaşındaki mide kanseri Zumeyran Aşan oy kullanmak için 112'yi aradı. Bu istek üzerine sağlık ekibi, Aşan'ı ambulansla evinden alarak oy kullanacağı Kinyas Kartal İlkokuluna götürdü. İki sağlık personelinin yardımıyla oy kullanacağı sandığa giden Aşan, oyunu kullandıktan sonra tekrar ambulansla evine bırakıldı. Uygulamadan çok memnun olduğunu söyleyene Aşan, "Seçimler ülkeye ve Van'a hayırlı olsun" dedi.

Kendilerine gelen talep üzerine hastaları oy kullanacakları okullara götürdüklerini söyleyen Acil Tıp Teknisyeni Rahime Atay, "Sabahtan bu yana bize 6 kişi başvuruda bulundu. Gelen talepler üzerine hastaları büyük bir titizlikle evlerinden alarak oy kullanacağı okula götürüyoruz. Vatandaşlarımız bu uygulamadan çok memnun" dedi.

BATMAN'DA ARAMA KARARI BULUNAN 10 KİŞİ OY KULLANMAK İSTERKEN YAKALANDI

Batman'da arama kararı bulunan 10 kişi oy kullanmak isterken yakalandı

BATMAN (AA) - Batman'da haklarında arama kararı bulunan 10 kişi, seçimde oy kullanmak isterken yakalandı.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, Batman'da polis ve jandarma bölgelerinde toplam 10 kişinin, oy kullanmaya geldikleri sandık başlarında yapılan kimlik kontrolünde haklarında arama kararı bulunduğu belirlendi.

Çeşitli suçlardan arama kararı bulunan bu kişiler, güvenlik kuvvetleri tarafından gözaltına alındı.

Bu arada oy kullanmak isteyen bir kişinin de üzerinde ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Güvenlik güçlerince yakalanan bu kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

SEÇİM BİLGİLERİ

Son seçim sonuçları, nerede kim önde, hangi ili kim kazandı, AK Parti seçim sonuçları, CHP seçim sonuçları ve MHP seçim sonuçları canlı izlemek için tg.com.tr'de olun!

Seçim sonuçlarının büyük bir merakla beklendiği yerel seçimler için Türkiye sandık başında. Son seçim anketleri Türkiye genelinde AK Parti'yi işaret ediyordu. Peki son seçim sonuçlarına bu oy oranı yansır mı? İstanbul seçim sonuçları ne olur? Ankara seçim sonuçları sürpriz çıkar mı? İzmir seçim sonuçları CHP'yi kalesinden eder mi? Diyarbakır seçim sonuçları ne olur? Cemaatin aktif olarak muhalif olduğu Erzurum seçim sonuçları ne olur?

SEÇİM SONUÇLARI CANLI İZLE TIKLAYIN

2014 yılı Yerel Seçim Sonuçları tg.com.tr adresinden seçim akşamı canlı olarak verilecek. Seçim yasağının kalkması ile birlikte il il seçim sonuçları bu adreste olacak.

Tunceli seçim sonuçları, Mardin seçim sonuçları, Diyarbakır seçim sonuçları, Rize seçim sonuçları, İzmir seçim sonuçları, Adana seçim sonuçları, Antalya seçim sonuçları, Urfa seçim sonuçları, Trabzon seçim sonuçları, Hatay seçim sonuçları, Siirt seçim sonuçları ve tüm Türkiye geneli seçim sonuçları tg.com.tr'de olacak.

Seçim sonuçları sandıklar kapandıktan sonra tg.com.tr'de önünüze gelecek. Seçim sonuçları ile birlikte seçim haberlerini de anlık alacaksınız. tg.com.tr seçim sonuçlarını 16 bin çalışanla sandık başından aktaracak olan AA'dan alacak.

Yerel seçim sonuçları , Mersin seçim sonuçları, Erzurum seçim sonuçları ile tüm illerin seçim sonuçları tg.com.tr'de yayınlanacak. Kritik illerin seçim sonuçları da dikkatinize sunulacak.

Canlı olarak vereceğimiz seçim sonuçları CHA'nın sandık başından geçeceği verilerle önünüzde olacak. Son seçim sonuçlarını tek tıkla haritamız üzerinden illere tıklayarak görebileceksiniz.

Aşağıdaki yerel seçim sonuçları haritası tg.com.tr'nin 30 Mart seçim gecesi ana ekranında olacak. İllere tıkladığınız anda hangi adayın önde olduğunu görebileceksiniz. Aynı şekilde ilçeler seçim sonuçlarını da an be an izleyeceksiniz.

30 Mart 2014 yerel seçimler için artık geri sayım başladı. Yerel seçim sonuçları tg.com.tr adresinden canlı olarak yayınlanacak. Seçim sonuçlarını Anadolu Ajansı'nın sağlayacağı verilerle en hızlı şekilde bu adreste bulacaksınız. Seçim sonuçları, seçim yasağı bitip sandıklar açılmaya başladığı andan itibaren il il tg.com.tr'de önünüzde olacak.

Vatandaşlar SMS ile öğrenebilecek

Yerel Secim 2014 Projesi çerçevesinde, seçim sonuçlarını isteyen vatandaşların öğrenebilmesi için GSM şirketleriyle de anlaşmalar yaptı. Yapılan anlaşmalar çerçevesinde, seçim sonuçlarını merak eden vatandaşlar, hizmet aldığı GSM şirketinden SMS yoluyla bilgi alabilecek. Vatandaşlar, belirlenen hizmet numarası üzerinden, kendi seçim bölgesindeki sonuçları anında öğrenebileceği gibi Türkiye genelindeki sonuçlar hakkında da bilgi alabilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...