Burak Yılmaz'ın babası konuştu: Burak'ı beğenmiyorum

Burak Yılmaz'ın babası konuştu: Burak'ı beğenmiyorum

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz, oğlunun son dönemdeki performansını beğenmediğini söyledi.

Galatasaray'da son dönemin eleştirilen isimleri arasında yer alan Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz, NTVSpor mikrofonlarına konuştu ve golcü oyuncunun son durumu ile ilgili bilgi verdi. Oğlunun performansını beğenmediğini söyleyen baba Yılmaz, G.Saray'dan ayrılma düşüncelerinin ise olmadığını söyledi. Burak Yılmaz'ın duygusal bir isim olduğunu belirten Fikret Yılmaz, "Performansını, bilhassa Şampiyonlar Ligi'ndeki performansını ben de beğenmiyorum. Türkiye Ligi'ndeki durum da biraz karmaçık oldu. Buna rağmen, Burak'ın attığı gol sayısı 13. Duygusal bir çocuktur. Gol atamadığı zaman herkesten daha fazla üzülen bir çocuktur. İyi oynamadığı zaman da üzülen bir yapıya sahiptir. İnşallah bundan sonra G.Saray düzelir ve iyi günlere doğru adım atarlar" dedi. Rizespor deplasmanında golcü oyuncuya atılan çakı ile ilgili görüşleri sorulan Yılmaz, "Rize'deki olay geldi, geçti. Orada Rize halkı da tepki gösterdi. Bizim Rize halkına bir şey söylememiz mümkün değil. Teleizyon başında annesiyle birlikte izlerken böyle bir şey olması bizi üzmüştü" ifadelerini kullandı. Burak Yılmaz'ın babası, son olarak takımdan ayrılma düşüncelerinin olmadığını, "Burak Galatasaray'da devam ediyor ve böyle olmasını da arzu ediyoruz. G.Saray Şampiyonlar Ligi'nde oynayan, kupaya oynayan başarıdan başarıya koşan bir takım. Galatasaray zaten Avrupa'da oynuyor. Avrupa'da oynayacaksanız Galatasaray'dan daha iyi bir takıma gitmeniz gerekir ki, o da mümkün gözükmüyor" sözleri ile ortaya koydu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...