Sırrı Süreyya Önder, kendine oy veremedi

Sırrı Süreyya Önder, kendine oy veremedi

GÜNDEM Haberleri

Halkların Demokratik Partisi'nden (HDP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Sırrı Süreyya Önder, oyunu Ankara'da kullandı

Ankara'da sabah saatlerinde oyunu kullandıktan sonra İstanbul'a geldiği öğrenilen Sırrı Süreyya Önder, kendisiyle birlikte HDP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayı olan Pınar Aydınlar oy kullanırken yanına geldi. Kağıthane'deki Aşık Veysel İlköğretim Okulu'na birlikte gelen Önder ve Aydınlar, zarfı sandığa da birlikte atıp, hayırlı olması temennisinde bulundu. Sırrı Süreyya Önder, gazetecilerin soruları üzerine de, "Hayırlı olsun. En büyük hakem halk. Akşam göreceğiz" dedi.


CHP'li ADAY DA KENDİSİNE OY VEREMEDİ
CHP Düzce Belediye Başkan adayı Basri Karslıoğlu, kendisi için oy kullanamadı. CHP Düzce Belediye Başkan adayı Basri Karslıoğlu, merkeze bağlı Pınarlar köyünde 148 nolu sandıkta oyunu kullandı. Belediye sınırları dışında köyde oy kullanması nedeniyle kendisine oy kullanamadı. Basri Karslıoğlu oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, "İnşallah ülkemiz için hayırlı olan neyse o olsun. Ülkemizde şu an ciddi bir gerginlik var. İnşallah seçim sonrasında o gerginlik sona erer hep beraber bu ülke için Düzce için mücadele ederiz" dedi. Düzce için daha iyi bir Türkiye için çalışmak gerektiğini anlatan Karslıoğlu, şöyle konuştu: "Ben burada oturuyorum. Aslında şehir merkezinde üstüme kayıtlı su ve elektrik aboneliği var. İstesem kent merkezine aldırabilirdim ama ben her zaman doğrusu neyse onu yaptım. Burada da onu tercih ettim. Yani şimdi köyde otururken seçim diye şehre alıp kullanmayı uygun görmedim. Doğrusu buydu ve bunu yaptım. Oyu, Düzce'de oy kullanacak olanlardan istedim. Şimdi ben hayatım boyunca doğru neyse onu yaptım. Yine burada da doğru olanı yaptım."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...