Gökçek oyunu kullandı, iddialı konuştu

/ Kaynak: AA
Gökçek oyunu kullandı, iddialı konuştu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Oyunu kullandıktan sonra soruları yanıtlayan Gökçek,"İnşallah AK Partimizin zaferini açık ara göreceğiz. Ankara'da da çok açık ara alacağız inşallah" dedi.

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Gökçek, "İnşallah Türkiye'de, AK Partimizin zaferini açık ara, açık farkla bugün göreceğiz. Ankara'da da çok açık ara alacağız inşallah. Türkiye için hayırlı olacak" dedi.

Gökçek, oyunu kullanmak için eşi Nevin, oğlu Ahmet, gelini Hülya Gökçek ve kayınvalidesi Fatma Gülen ile Çankaya'da bulunan Halide Edip Adıvar Ortaokuluna geldi.

Rahatsızlığı nedeniyle sınıfa tekerlikli sandalyede gelen Fatman Gülen'e torunu Ahmet Gökçek yardımcı oldu. Gülen'in oyunu kullanmasın ardından, Gökçek ve eşi Nevin Gökçek de sırayla oylarını kullandı.

yapılan seçimin sadece bir yerel seçim olmadığını, genel seçim niteliği de kazandığını belirterek, şöyle konuştu:

"İnşallah Türkiye'de, AK Partimizin zaferini açık ara, açık farkla bugün göreceğiz. Ankara'da da çok açık ara alacağız inşallah. Türkiye için hayırlı olacak. Sayın Başbakanımızın söylediği gibi, bu Türkiye'nin ikinci istiklal mücadelesi gibi bir şey. Millet istikrardan yana mı, yoksa istikrarsızlıktan yana mı bu seçimde çok net tavrını ortaya koyacak. İnşallah neticesinde çok hayırlı olacak. Buna yürekten inanıyorum. Tahminim kararsızlar 2 puan, CHP adayı 39 puan, Melih Gökçek 50 puan, geriye kalan da Milliyetçi Hareket Partisi."

Tahminin bir ankete mi dayandığının sorulması üzerine ise Gökçek, "Ben iyi bir siyasi analizci ve anketçiyim, ikisini birleştirince bu sonuç çıkıyor. İnşallah böyle çıkacak diye ümit ediyorum. Artı eksi 2 her tahmin edenin hakkı" yanıtını verdi.

Gökçek, Mansur Yavaş'ın hayatında ilk defa CHP'ye oy verdiği yönündeki açıklamalarının anımsatılması üzerine, "Demek ki çok üzülüyor. Hayırlı uğurlu olsun. Kendisine yakışmış. İlk defa CHP'ye oy kullanıyor ama CHP rozeti takmadı. Bakalım seçimden sonra ortalık nasıl olacak Cumhuriyet Halk Partisinde, merak ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...