Bursaspor kafilesi İstanbul'a gitti

Bursaspor kafilesi İstanbul'a gitti

SPOR Haberleri

Sakatlığı süren Serdar Aziz, kırmızı kart cezalısı Sercan Yıldırım, yabancı kontenjanı dolayısıyla Fernandao ve Caja, 20 kişilik kafilede yer almadı

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Bursaspor, İstanbul'a gitti. Özlüce Tesisleri'nde, Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde maç öncesi son çalışmasını yapan yeşil-beyazlılar, daha sonra karayoluyla İstanbul'a hareket etti. Yeşil-beyazlılarda, sakatlığı süren Serdar Aziz'in yanı sıra geçen hafta Galatasaray ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk müsabakasında kırmızı kart gören Sercan Yıldırım, 20 kişilik kafilede yer almadı. Yabancı oyunculardan Fernandao ve Caja da kontenjan nedeniyle İstanbul'a götürülmedi. Bursaspor kafilesinde şu oyuncular bulunuyor:
İbrahim Öztürk, Frey, Harun Tekin, Onurcan Piri, Okan Koçuk, Civelli, Taiwo, Basser, Şener Özbayraklı, Ozan Tufan, Bekir Yılmaz, Şamil Çinaz, Ferhat Kiraz, Belluschi, Sestak, Volkan Şen, Ozan İpek, Yasin Pehlivan, Ethem Ercan Pülgir ve Enes Ünal.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...