Ahmet Öksüzkaya istifa etti, Ahmet Öksüzkaya kimdir?

/ Kaynak: AA
Ahmet Öksüzkaya istifa etti, Ahmet Öksüzkaya kimdir?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya'nın partisinden istifa ettiğini bildirdi.

TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya'nın partisinden istifa etmesine ilişkin, "İstifa dilekçesindeki gerekçeleri görmedik ama benim görüşüm şu ki, genel anlamda AK Parti'den istifa eden arkadaşların gerekçesi neyse o gerekçe. Tabi arkadaşımızın istifa etmesine de üzülüyoruz doğrusu. Ama gözlediğim kadarıyla uzunca bir süredir bir ikilem yaşıyordu" dedi.Yakut, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Öksüzkaya'nın istifasını öğrenince üzüldüğünü belirtti.Öksüzkaya'nın iki dönemden bu tarafa milletvekilliği yaptığını hatırlatan Yakut, şunları kaydetti:
"Çok sevdiğimiz, saydığımız, gerçekten çok takdir ettiğimiz arkadaşımız. Ancak istifasını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. İstifa dilekçesindeki gerekçeleri görmedik ama benim görüşüm şu ki, genel anlamda AK Parti'den istifa eden arkadaşların gerekçesi neyse o gerekçe. Tabi arkadaşımızın istifa etmesine de üzülüyoruz doğrusu. Ama gözlediğim kadarıyla uzunca bir süredir bir ikilem yaşıyordu. Tabi ki kendi şahsi tercihi. Şahsi tercihine benim söyleyeceğim bir şey söz konusu değil. Bu değerlendirmeyi daha önce yapmış olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum."
Tamer: İddialar doğru değil
Öte yandan, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, partisinden istifa ettiğine ilişkin iddiaların doğru olmadığını bildirdi. nbsp;
Tamer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı medya organlarında, nbsp;partisinden istifa ettiğine ilişkin haberler yayınlandığını belirtti.
Bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Tamer, "Böyle birşey yok. Partimden istifa ettiğim yönündeki iddialar asılsızdır" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...