- Elindeki dövme çeteyi ele verdi
8 dakika önce

Otomatik silahla yaralama, gasp, tehdit... Elindeki dövme çeteyi ele verdi

Diyarbakır'da, silahlı yaralama, tehdit ve gasp suçunu işleyen çeteyi, 'kuru kafa' dövmesi ele verdi. Görgü tanıklarının beyanı ile harekete geçen ekipler 'Balistik' adı verilen operasyonu düzenledi, 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 - İstinat duvarı binanın üzerine çöktü
16 dakika önce

Bursa’da istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü: 2 yaralı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde yağmurun etkisiyle istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü. 2 apartmanın hasar gördüğü olayda 2 kişi yaralandı, 2 otomobil de duvarın altında kaldı. 2 bloktaki 36 dairede bulunun vatandaşlar da tahliye edildi.
 - İstanbul'daki toprak kaymasının görüntüleri ortaya çıktı
24 dakika önce

Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının görüntüleri ortaya çıktı

Dün akşam İstanbul Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması nedeniyle 30 ev boşaltılmış, 114 kişi tahliye edilmişti. Öte yandan toprak kaymasının meydana geldiği anlara ait görüntüle ortaya çıktı.
 - MSB duyurdu! 5 terörist daha öldürüldü
36 dakika önce

Fırat Kalkanı bölgesinde 5 terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 5 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
 - Uzaya çıkan ilk Suriyeli astronot, Türkiye'de vefat etti
47 dakika önce

Uzaya çıkan ilk Suriyeli astronot Muhammed Faris, Türkiye'de hayatını kaybetti

1987'de uzaya çıkan ilk Suriyeli olan Tümgeneral Muhammed Faris, iç savaşın ardından sığındığı Türkiye'de hayatını kaybetti. Faris daha önce yaptığı "Türkiye bizi kucakladı, bize sahip çıktı. Bizlere sahip çıktığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz" sözleriyle hafızalara kazınmıştı.
 - Korhan Berzeg muammasına dayanamadılar
1 saat 29 dakika önce

Korhan Berzeg muammasına dayanamadılar: Mahalleli arkasına bakmadan terk etti

Balıkesir'de 309 gün önce evden çıkan ve sırra kadem basan ekonomist Korhan Berzeg'in yaşadığı mahalle boşaldı. Berzeg'e ne olduğu muammasını korurken olayından sonra güvenlik endişesi taşıyan vatandaşlar evlerini terk etti.
 - Boşaltılan ev sayısı arttı, akıbetleri belli oldu
1 saat 36 dakika önce

Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasında boşaltılan ev sayısı 30'a yükseldi! Vali Gül'den yeni açıklama

Gaziosmanpaşa’da dün meydana gelen toprak kaymasının meydana geldiği alan günün ilk ışıklarıyla görüntülendi. Binalardaki hasar ortaya çıkarken Vali Davut Gül, boşaltılan ev sayısının 30'a yükseldiğini söyledi. Gül, "Kiracı olanları kiraya, ev sahibi olanları da ev sahibi olacak şekilde evlerine çıkartacağız. Normalde toprak kayması olmasa bile buradaki yapıların taşınması lazım, yıkılması lazım" dedi.
 - Para vermeyen annesini benzin dökerek yaktı
2 saat 4 dakika önce

Sakarya'da korkunç olay! Para vermeyen annesini benzin dökerek yaktı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı aldıktan sonra benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe veren şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Elleri sargıda adliyeye sevk edilen şahsın, kendisini görüntüleyerek soru yönelten gazeteciye, “Niye çekiyorsun ki bu kadar, ne yaptığımı sen nereden biliyorsun?” ifadeleri de dikkatlerden kaçmadı.
 - Freni tutmayan otomobil, 14 aracı biçti
2 saat 12 dakika önce

Freni tutmayan otomobil, 14 aracı biçti

İstanbul Ümraniye'de dün akşam frenlerinin tutmaması sonucu kontrolden çıkan bir otomobil, park halindeki 14 araca çarptı.
 - Servis aracı devrildi! Çok sayıda yaralı var
2 saat 25 dakika önce

Antalya’da servis aracı devrildi! 19 yaralı var

Antalya'nın Serik ilçesinde otel personelini taşıyan servis aracı devrildi. Feci kazada araçtaki 19 yolcu yaralandı.
 - Cemevi kararı Resmi Gazete'de
2 saat 48 dakika önce

Cemevi kararı Resmi Gazete'de: Artık bakanlık karşılayacak

Cemevlerinin aydınlatma giderlerinin ödenmesine dair yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Cemevlerinin aydınlatma giderleri Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından karşılanacak. Yönetmelikte ayrıca, ödeme yapılmayacak haller de belirlendi.
 - Erdoğan bugün Heniyye'yi kabul edecek
2 saat 50 dakika önce

Dünyanın gözü bu görüşmede! Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Hamas lideri Heniyye'yi kabul edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün çalışmalarını yürüttüğü İstanbul'da, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüşecek.
 - 8 ilde operasyon! 'Odacılar' suç örgütü çökertildi
3 saat 37 dakika önce

8 ilde 'Mahzen-30' operasyonu! 'Odacılar' suç örgütü çökertildi

Batman merkezli 8 ilde jandarma tarafından düzenlenen 'Mahzen-30' operasyonlarında elebaşılığını Doğan Güney’in yaptığı ve 'Odacılar' olarak bilinen organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda organize suç örgütünün yöneticilerinden Yonca Onat’ın da aralarında bulunduğu 34 şüpheli yakalandı.
 - 45 kente 'sarı' uyarı! Sağanak ve fırtına geliyor
4 saat 28 dakika önce

Meteoroloji'den tam 45 kent için sarı kodlu uyarı! Sağanak ve fırtına çok kuvvetli olacak

Meteoroloji 20 Nisan hava durumu tahminlerini paylaştı, İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 45 kent için sarı kodlu uyarıda bulundu. Yurdun batısına sağanak ve fırtına çok kuvvetli gelecek, sıcaklıklar yer yer 2 ila 4 derece azalacak. İşte günün tahminleri ve MGM haritaları...
 - Beylikdüzü'nde korkunç kaza! Sürücü olay yerinde öldü
5 saat 25 dakika önce

Beylikdüzü'nde korkunç kaza! Sürücü olay yerinde hayatını kaybetti

İstanbul'da etkili olan sağanak nedeniyle Beylikdüzü'nde direksiyon hakimiyetini kaybeden ve aydınlatma direğine çarpan otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
 - Dikkat çeken atama ve görevden almalar var
5 saat 44 dakika önce

Resmi Gazete'de yayımlandı! Prof. Dr. Ömer Çınar AYM üyesi seçildi

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, İbn Haldun Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Çınar Anayasa Mahkemesi (AYM) üyeliğine seçildi.
 - Haniye ve Şukri Türkiye'ye geliyor! Gündem Gazze...
6 saat 23 dakika önce

Haniye ve Şukri Türkiye'ye geliyor! Gündem Gazze'de kalıcı barış

Türkiye, Gazze'deki zulmü durdurmak için sürdürdüğü diplomatik girişimler çerçevesinde Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ve Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri'yi ağırlayacak.
 - 100 milyar dolarlık enerji hayal değil
6 saat 53 dakika önce

Küresel kriz tarihî fırsatlar sunuyor! 100 milyar dolarlık enerji hayal değil

Küresel hesaplaşma ortamının büyük enerji darboğazları doğuracağını söyleyen TESPAM Başkanı Akyener “Türkiye, bölgesel hamleleri ve Türk dünyası ile kurduğu köprüler sayesinde 100 milyar dolarlık enerji merkezi olabilir” dedi.
 - ABD İncirlik'i PKK bölgesine taşıyor
7 saat 9 dakika önce

ABD İncirlik'i PKK bölgesine taşıyor! Suriye'ye hava savunma sistemi

Türkiye’nin İncirlik kararı sonrası Suriye’nin kuzeyi hareketlendi. ABD, PKK’nın işgalindeki bölgelere hava savunma sistemleri yerleştiriyor.
Gündem - Gündem
10 saat 45 dakika önce

E-Devlet'e erişim sorunu yaşanıyor! E-Devlet çöktü mü?

E-Devlet çöktü mü? E-Devlet'te sorun mu var? E-Devlet neden açılmıyor? Vatandaşlar e-devlet sistemine giriş yapamadıklarını bildirirken bazı sorular da sıklıkla sorulmaya başlandı. 20 Nisan 2024 e-devlet çöktü mü? E-Devlet düzelecek mi? İşte detaylar...
Gündem - Gündem
11 saat 47 dakika önce

Ankaragücü'nün teknik direktörü Emre Belözoğlu cezalı

Süper Lig'de mücadele eden Ankaragücü ligin önemli takımlarından Beşiktaş ile deplasmanda kritik bir maça çıkacak. Maç öncesi Emre Belözoğlu cezalı mı sorusu merak konusu haline geldi. Maç öncesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar şöyle...
Sona Git