Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP'li adayın evine silahlı saldırı

/ Kaynak: DHA
CHP'li adayın evine silahlı saldırı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nin CHP'den yeniden olan Belediye Başkanı Ali Acar'ın villasına silahlı saldırıda bulunuldu.

Villanın duvarlarına ve park halindeki iki otomobile çok sayıda mermi isabet ederken, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Seçilmesine kesin gözüyle bakılan Başkan Ali Acar'ın olay anında ailesi ile birlikte villasında olduğu öğrenildi.Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Armutalan Beldesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi'ndeki villasına, bugün saat 19.00 sıralarında, silahlı saldırı oldu. CHP Marmaris İlçe Teşkilatı Binası'nda bir süre partililerle görüşen Başkan Ali Acar'ın vilasına dönmesinden yaklaşık 5 dakika kadar sonra, plakası belirleneyen gri renkli bir otomobilden ateş açıldı. Üç kişi oldukları sanılan saldırganlar, daha sonra hızla kaçtı. Saldırganların açtığı ateş sonucu mermilerden 3'ü villaya, 4'ü ise park halindeki iki otomobile isabet etti. Olay anında Acar'ın villanın önünde olan koruması ve şoforü durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, kaçan otomobilin bulunması ve saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Çevredeki MOBESE ve güvenlik kamearsı kayıütları incelemeye alındı.

Başkan Ali Acar'ın koruması Yunus Şahin, "Evin önünden hızla geçen bir otomobilin camından bir kişi rastgele eve doğru ateş etti. hemen yere yatıp, kendimizi koruduk. Bir yandan da polisi arayıp, durumu haber verdik" dedi. Olayı haber alan partililer, başkan Acar'ın evine akın etti.


GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...