Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Manisa, Antalya, Van seçim sonuçları (Manisa'da h

Manisa, Antalya, Van seçim sonuçları (Manisa'da h

GÜNDEM Haberleri

Seçim sonuçları! Türkiye'de nefesler tutuldu. Seçim sonuçları açıklanmaya başlandı. 2014 Yerel seçim sonuçları tg.com.tr'de Türkiye'deki tüm il ve ilçeler.

2014 Yerel Seçim Sonuçları: Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Kim Oldu?

2014 Yerel Seçim sonuçlarına göre, Manisa'nın yeni belediye başkanı ve ilçe belediye başkanları belli oldu. 30 Mart Yerel Seçimleri'nde hangi parti yüzde kaç oy aldı? Manisa'yı kim kazandı? Manisa'nın yeni başkanı kim oldu? Anlık seçim sonuçları, partilerin oy dağılımı, il il seçim sonuçları, Manisa'nın tüm ilçelerinin yeni belediye başkanları, en doğru ve en kesin seçim sonuçları tüm detaylarıyla tg.com.tr'de!

tg.com.tr - 2014 Yerel Seçim sonuçlarına göre, Manisa'nın yeni belediye başkanı ve ilçe belediye başkanları belli oldu.

30 Mart Yerel Seçimleri'nde hangi parti yüzde kaç oy aldı? Manisa'yı kim kazandı? Manisa'nın yeni başkanı kim oldu? Anlık seçim sonuçları, partilerin oy dağılımı, il il seçim sonuçları, Manisa'nın tüm ilçelerinin yeni belediye başkanları, en doğru ve en kesin seçim sonuçları tüm detaylarıyla tg.com.tr'de!

Manisa'da 2009 yerel seçim sonuçlarına göre iki parti kıyasıya bir rekabet içinde olmuş ve Manisa yerel seçimlerinde ipi göğüsleyen MHP olmuştu. 2014 Yerel seçimlerde Manisa Belediye Başkanlığı için Ak Parti 'den Hüseyin Tanrıverdi ile MHP'den Cengiz Ergün yarışacak. 30 Mart Yerel Seçiminde Manisa Belediye Başkanlığını kim kazanacak?

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ak Parti'den Hüseyin Tanrıverdi, CHP 'den Özgür Özel, MHP'den Cengiz Ergün ve HDP'den Leyla Karalük seçim yarışında öne çıkan adaylar oldu. Manisa'da 3 parti; AKP , CHP ve MHP iddialı. Bu partiler adına yarışan üç isim de çok iyi tanınan, siyasetin güçlü isimleri. Adaylar bazında bakılınca Manisa'yı, şanslı illerden biri görebiliriz.

MHP adayı mevcut başkan Cengiz Ergün, AKP adayı Hüseyin Tanrıverdi, üç dönemdir milletvekili, eski sendikacı. CHP adayı ise genç bir isim Manisa Milletvekili Özgür Özel. Manisa bu kez seçimlere büyükşehir belediyesi olarak giriyor. Bu da seçime yönelik öngörüleri zorlaştırıyor; çünkü karışık bir tablo var.

AKP, 2011 seçimlerini birinciliği açık ara göğüslediği için bu kez belediyeyi de alacağı inancında. Başbakan Erdoğan'ın mitingi de bu partiyi umutlandırmış. Benim de izlediğim o mitingde, Erdoğan, alanı dolduran seçmene, MHP'li belediyeyi şikayet etti. Belediyenin muhalefette olduğu her ildeki gibi Manisa'da da yerel yönetimin hizmetleri ile okuldan, konuta merkezi yönetimin hizmetlerini kıyasladı. Doğal olarak merkezi yönetimin yatırımları parasal bazdaki üstünlüğünü sıralayıp durdu. Bu rakamlardan hareketle MHP'li belediyeyi başarısız ilan etti, Tanrıverdi'yi hizmetlerin adamı olarak sundu.

2014 Yerel Seçim Sonuçları: Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Kim Oldu?

2014 Yerel Seçim sonuçlarına göre, Antalya'nın yeni belediye başkanı ve ilçe belediye başkanları belli oldu. 30 Mart Yerel Seçimleri'nde hangi parti yüzde kaç oy aldı? Antalya'yı kim kazandı? Antalya'nın yeni başkanı kim oldu? Anlık seçim sonuçları, partilerin oy dağılımı, il il seçim sonuçları, Antalya'nın tüm ilçelerinin yeni belediye başkanları, en doğru ve en kesin seçim sonuçları tüm detaylarıyla tg.com.tr'de!

tg.com.tr - 2014 Yerel Seçim sonuçlarına göre, Antalya'nın yeni belediye başkanı ve ilçe belediye başkanları belli oldu. 30 Mart Yerel Seçimleri'nde hangi parti yüzde kaç oy aldı? Antalya'yı kim kazandı? Antalya'nın yeni başkanı kim oldu? Anlık seçim sonuçları, partilerin oy dağılımı, il il seçim sonuçları, Antalya'nın tüm ilçelerinin yeni belediye başkanları, en doğru ve en kesin seçim sonuçları tüm detaylarıyla tg.com.tr'de!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ak Parti 'den Menderes M. Tevfik Türel, CHP 'den Mustafa Akaydın, MHP 'den Kemal Çelik ve HDP'den Z. Songül Özata seçim yarışında öne çıkan adaylar oldu.

Antalya seçim sonuçları 2009 yılı verilerine göre Mustafa Akaydın seçimlerde yüzde 40.79 oy alarak birinci olmuştu. En rakibi olan Menderes Türel ise yüzde 35.02 oy almıştı.Diğer bir aday Kemal Çelik ise yüzde 17.49 oy almıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...