Başbakan balkon konuşması yapacak!

Başbakan balkon konuşması yapacak!

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'daki evinden ayrıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonuçlarının ilk açıklandığı andan itibaren evinden takip etti. Erdoğan, daha sonra Üsküdar Kısıklı'daki evinden alkışlar ve coşku içinde ayrıldı. Erdoğan Ankara'ya hareket etti. Erdoğan'ın saat 22.00'da Genel Merkez binasında Balkon Konuşması yapacağı öğrenildi.

Başbakan Erdoğan'ın Kısıklı'daki konutunun bulunduğu caddede toplanan bir grup vatandaş, sevinç gösterisinde bulundu. Bazı vatandaşlar, yerel seçimlerin ilk sonuçlarını İstanbul'da takip eden Başbakan Erdoğan'ın Üsküdar Kısıklı'daki konutunun bulunduğu caddede toplandı.

Ellerinde AK Parti flamaları bulunan gruptakiler, seçim sonuçlarının açıklanmaya başlanmasıyla "Dik dur eğilme bu millet seninle", "Recep Tayyip Erdoğan", "Vur vur inlesin Pensilvanya dinlesin" ve "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganları attı. Araçlarıyla caddeden geçen bazı vatandaşlar da korna çalarak gruptakilere destek verdi.

Bu sırada konutundan makam aracıyla çıkan Erdoğan, kendisini desteklemeye gelenleri görünce aracından inerek, yanlarına yürüdüğü vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Gazetecilerin, yerel seçimlerin ilk sonuçlarıyla ilgili değerlendirmesini sormaları üzerine Erdoğan, "Değerlendirme yok" dedi.

Vatandaşlara el sallayan ve "Rabia" işareti yapan Erdoğan, daha sonra makam aracına binerek, buradan ayrıldı.

Başbakan Erdoğan'ın, hastanedeki bir yakınını ziyaret ettiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...