Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Babuşcu'dan flaş 'Sarıgül' açıklaması

Aziz Babuşcu'dan flaş 'Sarıgül' açıklaması

Politika Haberleri

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu seçim sonuçları hakkında açıklamalard abulundu.

2- CHP'nin adayı olarak ortaya çıkan ama bize göre o cephenin adayı olan Mustafa sarıgül. AK Parti karşısında yenilgiyi takan ve onu kendisi açısından başarı olarak gören Kılıçdaroğlu Genel Merkez7e yürümüştü. Şimdi AK Parti İstanbul Teşkilatı Mustafa Sarıgül'e yenilgiyi tattırarak onu CHP Genel Merkezi'ne gönderiyor.

Sizlerden istirhamım şudur. Kampanya dönemi boyunca çok fazla tahriklere çok fazla provakatiflere rağmen sükuneti, aklı selimi ve milletimizle gönül yürüyüşümüzü hiç zedelemedik. Bu akşam da sizlerden isteğim, talebim yine coşkumuzu milletimize hediye olarak sükunetimizi aklı selimimizi muhafaza ederek coşkumuzu paylaşacağız. Unutmayın ki bu sonuçlar üzerine farklı tahrik peşinde olanlara asla fırsat vermemeliyiz. şuanda bile bu cephenin manipülasyonları içinde hala sonuçları manipüle etemye çalışıyor. Sonuçların tamamı elimize geçtiğinde coşkumuzu tekrar paylaşacağız. İstanbul için 47-50 bandında sonucu bekliyor olduğumuzu söylüyorum. Sonuçlar gelince yine bu salonda sonuçları sizinle paylaşacağız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...