Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Anadolu Ajansı: 'Biz verilerimizden eminiz'

/ Kaynak: AA
Anadolu Ajansı: 'Biz verilerimizden eminiz'

GÜNDEM Haberleri  / AA

AA'dan yapılan açıklamada, "Biz verilerimizden eminiz. AA tüm siyasi partilere eşit mesafededir ve asla taraf değildir" ifadelerine yer verildi.

Abonelerimizin dikkatine

2014 Yerel Seçim sonuçlarını veren Anadolu Ajansının yayınlarını bazı televizyon yorumcuları ve siyasilerin "güvenilmez, manipülasyon amaçlı, yalan" şeklinde asla kabul edilemez ifadelerle karalamaya çalıştığı görülmüştür.

Türkiye'nin ulusal haber ajansına yönelik bu ve benzeri ifadelerin tümü hakkında yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı belirtmek isteriz.

AA haberlerinin güvenirliliği hiçbir zaman tartışma konusu olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır. Kurumumuza yönelik karalama kampanyası yürütenler, ülkenin resmi ulusal haber ajansını yıpratmaya çalıştıklarını unutmamalıdır.

AA seçim sonuçları resmi olmayan seçim sonuçlarıdır ve biz verilerimizden eminiz. AA tüm siyasi partilere eşit mesafededir ve asla taraf değildir. Yüksek Seçim Kurulu resmi sonuçları açıkladığında kimin ne kadar yanıldığı da anlaşılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...