Hüseyin Çelik'ten 'CHP' sloganlı gönderme

Hüseyin Çelik'ten 'CHP' sloganlı gönderme

Politika Haberleri

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik açıklama yaptı.

Çelik: Hatırlarsınız geçen seçimlerde de İstanbul'u kazandık diyen CHP, sonradan seçimi kaybetti. Şuan aynı oyun Ankara'da oynanıyor. Nihai sonuçlar açıklanıncaya kadar bunların hiç biri resmi değildir. 25 ilçenin 21' amp;inde AK Parti kazanıyor ama nasıl oluyorsa Büyükşehir'i CHP kazanıyor. Kendilerini de mahçup etmesinler halkı da kandırmasınlar. Milli iradenin her türlü takdiri başımızın üstündedir. Halkımızın takdiri neyse ona şapka çıkartırız. AK Parti kurulduğundan bu yana 8. kez sandık halkın önüne gidiyor ve halk 8'inde de AK Parti'yi işaret etmiştir. 8'inde de muhalefet yenilmiştir. Yenilen güreşçi güreşe doymaz. Bunlar kendi Genel Başkanları İsmet Paşa'dan da ders almamış. Yıl 1957 gelen ilk sonuçlara Demokrat Parti hezimete uğruyor. İsmet Paşa'yı zorluyorlar balkona çık zaferini ilan et. İsmet Paşa acele etmeyin diyor, kırsaldan sonuçlar gelince işin şekli değişir. İsmet Paşa'nın öngörüsü CHP'yi ucuz bir kahramanlık yapmaktan kurtarmıştır.

Bugünkü ekip malesef halkı kandıran açıklamalar yapıyorlar. Hatta İstanbulda bile önde oldukklarını söylüyorlar. Ben Sayın Mansur Yavaş'ın sloganı ile seslenmek istiyorum. 'Yavaş gardaşım yavaş'. Tekrar altını çiziyorum. Ben halkımıza şükran borçlu oldğumuzu ifade etmek isterim. Bu halk şapka çıkartılacak bir halktır. CHA özellikle temennisini yansıtıyor. AA 94 yıldan bu yana en sğalam ve doğru olan sonuçları vermiştir. AA deseydi ki CHP öndeydi deseydi AA'dan daha ajans yoktu. Bir kez daha altını çiziyorum. Sükunetle sonuçları takip edeceğiz. Biz rakiplerimizin hezimeti ile alay etmeyecek bir partiyiz. Bunu CHP kazansaydı inanın kutlamalarda insanlar ölürdü. Milletin bize gösterdiği teveccühe karşı şükran borçluyuz demiştir Sayın Başbakan. Sükunetle bekleyelim YSK resmi sonuçları açıklayacak. Korkarım ki bugün sevinenler üzülecek ve mahçup olacaklar. Antalya'da, Ankara, İstanbul'da AK Parti açık ara öndedir. CHP'li arkadaşlarıma sesleniyorum. Biz birlikte milli iradeyi oluşturuyoruz. Kesin sonuçlar belli olunca herkes görecek.

Milli irade birine iktidar birine muhalefet görevi verir. Daha önce bizde olan iller başka partiye geçebilir, CHP, MHP, BDP'de olan bir veya birkaç vilayet AK Parti'ye geçebilir. Tahrike kapılmadan bu seçimin sonuçlarını bekleyelim. Saat 10. Gece yarısında Türkiye'nin manzarası daha net görünecektir. Trend belli olmuştur. Anket firmaları çok iyi tahminler yapıyorlar. Bizim çalıştıklarımızın bizi yanıltmadığını bir kez daha anladık. Sürpriz yok. Türkiye'de iyi nabız tutan araştırma firmaları var. Benim söyleyeceklerim bu kadar. Kaybederse de Mansur Yavaş'a şunu deriz: Bu dünyanın sonu değil deriz. CHP'ye sevgilerimizi gönderiyoruz, selamlarımızı gönderiyoruz. Kendilerini de bizi de halkı da üzmesinler.

ELEKTRİK KESİNTİLERİ

Twitter Ak Partililere açık diğerlerine kapalı mıydı? Yenilen insanın mazareti vardır. Oyun bilmeyen yerim dar demiş. Kamuoyu araştırmaları seçimin şeklini ortaay koyduktan sonra bu defa seçime gölge düşürebilmek için oylar çalındı diyebilmek dedirtebilmek için önceden bu gerekçelerini hazırladılar. Şimdi elektrik kesildi. AK Partililerin gözleri fosforlu değil. Onlar da görmez karanlıkta. Modern bir ülkede çok nadir görülen bir olay olmalıdır. Twitter'i açsaydınız sizi yenerdik diyerek ağlamaya sızlamaya gerek yok. Meydanlarda kapı kapı dolaşarak Türkiye'de bir seçim propagandası yapılmıştır.

Sayın Başbakan her seçimden sonra balkon konuşmaları millete teşekkür konuşmasıdır. Kendi duruşumuzu kendi aldığımız oyu halkla birlikte değerlendirme konuşmalarıdır. Bizler buradayız. Değerlendirme yapacağız. Kendisi heyetimiz uygun görürse belki yarın da olabilir. Balkon konuşmasını ne zaman yapacak bize bilgi vermiş değil. Bunu geldiğinde sizlere duyuracağız.

Sayın Başbakan her zaman yüzde yüz halkın başbakanı olmuştur. Biri cinayet işlediğinde onu sormak lazım. Onu hapse atarsınız. O kalkıpta benimde başbakanımsınız beni neden içeri attırdınız diyemezsiniz. Bir ülkede adalet mükafat ve mücazat dengesindedir. Yanlış yapanları da cezalandırma üzerinde olur. İyi olanlar yüksek notla, çalışmayan öğrenciler de kırık notla cezalandırılır. Başbakan elbette 70 milyonun başbakanıdır.

Son bilgilere göre;

Türkiye Genelinde açılan yüzde 37 sandığın sonucunda AK Parti 47,8 CHP yüzde 27,5 görünüyor. İstanbul'da AK Parti 48,5 görünüyor. Antalya'da da 38,4 AK Parti görünüyor. Bu değişebilir ilerleyen saatlerde. Ankara'da AK Parti 10 puan bile önde bitirebilir. Bundan sonraki açıklamalar sayın Başbakanımız tarafından yapılacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...